Ultima oră

SEAP, nefuncţional pînă pe 26 septembrie

Ziarul de Vrancea
24 sep 2011 836 vizualizări
Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) este nefuncţional, în perioada 23-26 septembrie, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul propriu.

Începînd cu data de 26 septembrie acesta va avea noi funcţionalităţi. “Potrivit Hotărîrii de Guvern nr. 801/2011 publicată în Monitorul Oficial nr. 563 din 8 august 2011, începînd cu data de 26.09.2011 se vor aplica în S.E.A.P. noi funcţionalităţi. Acestea oferă autorităţilor contractante posibilitatea de a transmite în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice, documentaţia de atribuire şi notele justificative prevăzute în legislaţia în domeniul achiziţiilor publice, semnate electronic în conformitate cu prevederile legale, în vederea evaluării acestora de către ANRMAP, înainte de transmiterea spre publicare a invitaţiei/anunţului de participare', se arată în anunţ.  Acesta precizează că anunţurile/invitaţiile de participare respinse de către Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) şi retransmise spre verificare de către autoritatea contractantă după data de 22 septembrie 2011, ora 24.00, vor intra sub incidenţa noilor prevederi legislative. Conform notificării ANRMAP, Sistemul Electronic de Achiziţii Publice a fost oprit începînd cu 23 septembrie 2011, pînă în data de 25 septembrie 2011. Prin urmare, toate procedurile online care se închid vineri, 23 septembrie 2011 vor fi amînate pentru luni, 26 septembrie 2011, păstrîndu-se aceleaşi ore de închidere. Din motive tehnice, sistemul a fost oprit pe 22 septembrie 2011, înainte de ora 24.00.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.