Ultima oră

Tarabele cu vechituri din Talcioc, desfiintate pentru tirgul de masini

Sorin Tudose
24 aug 2011 2069 vizualizări
Mai multe rinduri de tarabe din Talcioc, unde se comercializau in mare parte vechituri, au fost desfiintate pentru a face loc masinilor scoase spre vinzare.

Administratia Pietelor a luat aceasta decizie dupa ce a ajuns la concluzia ca tarabele respective nu aduceau profit. “Erau niste spatii in care nu aveam chiriasi de mai multi ani. Stateam cu tarabele goale in timp ce spatiul pentru masini era insuficient. Recent, intr-o duminica, din cele 520 de spatii acoperite abia au fost inchiriate circa jumatate. Trebuia sa schimbam ceva”, a declarat Fane Popa, seful Administratiei Pietelor Focsani. Acesta vrea sa reduca si abonamentul lunar pentru masinile lasate in incinta talciocului in incercarea de a face rost de bani pe care, spune el, vrea sa ii foloseasca pentru modernizarea pietelor. “In prezent abonamentul lunar  este de 225 de lei, iar daca il reducem la 150 de lei poate ca proprietarii de masini vor fi tentati sa isi lase autoturismele in talcioc . E greu sa vinzi o masina chiar din prima zi in care vii in tirg. In felul acesta as putea sa montez niste camere video, sa angajez paznici. Dar toate se reduc la fonduri”, a mai adaugat Fane Popa. Nu in ultimul rind, Administratia Pietelor  a primit in mod gratuit o cantitate importanta de pavele scoase de primarie din trotuare. Acestea vor fi montate de asa natura astfel incit oamenii care ajung in tirgul de masini sa poata merge pe alei pavate si nu pe zgura, cum se intimpla acum. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.