Ultima oră

Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre pleaca in cautarea romanilor cu talent

Ziarul de Vrancea
16 aug 2011 1283 vizualizări
Dupa ce o tara intreaga a stat cu ochii pe romanii care si-au aratat talentul la ProTV, un nou sezon al show-ului care a facut senzatie este pe punctul de a incepe. Caravana “Romanii au talent” este gata sa strabata tara in lung si-n lat in cautarea de noi eroi.

Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, juriul show-ului de la ProTV, sint gata sa-i descopere pe cei mai talentati si mai curajosi oameni ai tarii. Smiley si Pavel Bartos cei doi prezentatori de la “Romanii au talent” sint si ei gata sa porneasca din nou in aceasta aventura si abia asteapta sa vada ce surprize vor mai descoperi prin tara de aceasta data. Caravana va incepe pe 20 august si va ajunge in 5 dintre cele mai importante arase ale tarii: Craiova, Timisoara, Cluj, Iasi si Constanta. Pe linga preselectii, in fiecare dintre aceste orase vor avea loc si super show-urile “Romanii au talent”  la care sint invitati toti cei care vor sa isi sustina eroii si sa vada un spectacol cu totul si cu totul special. Dupa cum se stie, ultima editie a emisiunii “Romanii au talent” a fost cistigata de focsaneanul Adrian Tutu, un orfan in virsta de 18 ani, care urmeaza sa scoata pe piata si un CD cu ajutorul celor de la ProTV.

Datele preselectiilor:

Craiova- 20 august - Teatrul Marin Sorescu

Timisoara – 30 augsut – Hotel Continental

Cluj – 6 septembrie – Hotel Belvedere

Iasi – 13 Septembrie – Complex Grand Traian

Constanta – 20 septembrie – Hotel Ibis


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.