Ultima oră

101 locuri de munca in bucatariile nemtesti

Sorin Tudose
12 aug 2011 1038 vizualizări
Vrincenii in cautarea unui serviciu nu au la dispozitie o oferta variata de munca pentru perioada urmatoare.

In Vrancea sint 83 de locuri de munca vacante pina pe 17 august, iar daca le excludem pe cele din domeniul confectiilor textile mai ramin circa 50 de locuri. Se cauta ingineri constructii civile, industriale si agricole, ingineri electrotehnisti, bucatari, agenti securitate, vinzatori, zidari, fierari betonisti. De asemenea, se mai cauta lucratori bucatarie (spalatori de vase), lacatusi constructii metalice si dulgheri. O oferta mai variata se afla la nivelul Spatiului Economic European (SEE). Danemarca solicita 40 crescatori de animale si cinci lucratori metal, electromecanici si electricieni. Germania are nevoie de 81 de bucatari si 20 de ajutoare de bucatar, zece asistenti medicali si mai multi ingineri. Si Lituania solicita ingineri in timp ce Franta are nevoie de un zidar. Nu in ultimul rind, Estonia are nevoie de cinci soferi de autocamion. Mai multe informatii privind posturile vacante din judet si din strainatate, dar si grila de salarizare aferenta, pot fi aflate la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Bulevardul Unirii. (S. T.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.