Ultima oră

Vrancea in presa nationala: Preotul vrincean care se roaga zilnic în fata lui Gigi Becali

Ziarul de Vrancea
14 iul 2011 779 vizualizări
Parintele Daniel Teodorescu din satul Vadu Rosca - reconstruit de Gigi Becali - vorbeste despre accesele de trufie ale binefacatorului Becali

în urma cu sase ani, intr-o seara de vara, Gigi Becali se uita la televizor. în pauza unui meci de fotbal, a dat pe OTV, unde doua femei din satul Vadu Rosca, (Vrancea), se plangeau ca inundatiile le-au distrus casele. Sensibilizat pana la lacrimi, Gigi Becali a uitat de meci si a intrat in direct la OTV. Le-a promis celor doua femei multi bani si s-a jurat ca reface intregul sat. Ceea ce a si facut, intr-unul din excesele de bunatate care-l caracterizeaza. A donat bani pentru 200 de case, construite in Vulturu, la 5 km de Vadu Rosca, si pentru o biserica. Dar, in stilul propriu, Gigi Becali nu s-a putut abtine sa nu-si lase amprenta personala pe bunul construit din banii lui: el si familia sa sunt pictati in marime naturala pe un intreg perete al bisericii. Preotul Daniel Teodorescu din Vadu Rosca, satul lovit in plin de inundatii, povesteste intr-un interviu pentru Romania libera cum a ajuns Gigi Becali sa aiba o pictura de 2 metri pe 2 in Biserica Sfantul Gheorghe din satul cunoscut acum drept Vulturu Becali.


Cititi aici interviul din Romania Libera


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.