Ultima oră

Primaria Focsani si-a reinnoit infrastructura informatica

Ziarul de Vrancea
7 iul 2011 615 vizualizări
Municipalitatea a facut pe 21 iunie o achizitie directa de la o firma de specialitate din Focsani de patru servere necesare functionarii sistemului informatic al institutiei

Valoarea acestora se ridica la 55.300 de lei, adica aproximativ 13.000 de euro. Firma cistigatoare are deja o traditie in relatiile cu Primaria, chiar daca intre timp si-a schimbat atit numele cit si actionariatul, fiind singura care a reusit sa "cistige" sistematic contracte de furnizare de elemente electronice de informatica, cu municipalitatea. Achizitionarea celor patru servere a venit dupa ce in luna mai timp de cinci zile focsanenii nu si-au putut achita taxele si impozitele, fiindca oficialitatile au declarat ca au depistat o oarecare incompatibilitate intre serverele institutiei si retelele de transmitere de date. (D. GANEA)


Se cauta gradinari de sera in Danemarca


Vrincenii aflati in cautarea unui serviciu au la dispozitie aproape 200 de locuri de munca vacante din care sa aleaga pina pe 13 iulie. Angajtorii din judet au nevoie de doi ingineri si de doi asistenti medicali generalisti. In plin sezon estival se cauta si trei ospatari, patru ajutoare de ospatar, dar si doi bucatari. Se mai cauta si sudori, lacatusi, mecanici auto, zidari, zugravri, dulgheri. Restul joburilor sint aproape numai in domeniul confectiilor textile. In ceea ce priveste Spatiul Economic European (SEE) cea mai accesibila oferta pare sa o aiba Danemarca, care solicita 40 de crescatori de animale si 15 gradinari. Spania solicita in continuare 20 de ingineri IT, Germania are nevoie de zece asistenti medicali. Mai multe informatii puteti afla la sediul Agentiei Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) cu sediul in Bulevardul Unirii. (S. T.)


Politia Vrancea are nevoie de 120.000 litri de benzina


Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Vrancea organizeaza licitatie pentru achizitionarea de benzina fara plumb pe baza de carduri. Unitatea are nevoie de aproximativ 120.000 litri de benzina fara plumb CO95, iar valoarea estimata a contractului este de 520.000 de lei fara TVA. Contractul ar urma sa aiba o valabilitate de sase luni, perioada iulie "" decembrie. In acest moment parcul auto al Politiei este format din aproximativ 170 de masini. O singura masina consuma nu mai putin de 100 de litri de benzina pe luna, dar consumul poate creste in functie de situatia operativa. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739418 zile, 1 ora, 16 minute, 48 secunde
Si a cui e firma asta care a facut asa o afacere nasoala, pe bani publici? Cumva SIF, a lu' domnu' subprefectu'?
, acum 739418 zile, 1 ora, 16 minute, 48 secunde
Primaria cumpara de ani buni doar de la QUATRO IMPEX si TEHNO SERVICE firmele lui Stanga care cotizeaza de ani buni la conducerea primariei. Primaria Focsani nu are licitatii pe IT ca sa nu vina citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.