Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
28 iun 2011 591 vizualizări
Tulnici: Batrin accidentat la tirg

Un batrin din comuna Tulnici a fost ranit grav duminica in timp ce se intorcea de la tirgul saptaminal. Pe DN 2 D, Ion Grosu, 61 ani, din Galati, in timp ce conducea autoturismul marca Dacia Logan, pe fondul neatentiei in conducere, l-a acrosat si ranit grav pe Ion Raduta, 69 ani, care mergea pe partea dreapta a drumului. Localnicii spun ca in timpul tirgului este o adevarata aventura sa fii pieton prin centrul Tulniciului. (D. C.)


Virtescoiu: S-a spinzurat pentru ca iubitul n-o mai dorea


O femeie din judetul Bacau s-a spinzurat in locuinta concubinului sau din comuna Virtescoiu, nefericita ca acesta nu mai vrea sa traiasca cu ea. Liliana Ioance, de 43 de ani si-a pus capat zilelor dupa ce s-a spinzurat cu o fringhie profitind de faptul ca iubitul sau, cu care traia in concubinaj de un an de zile, era plecat de acasa. Politistii spun ca femeia obisnuia sa traga la masea si a mai avut tentative de suicid. In ultimele saptamini cei doi concubini s-au certat de mai multe ori, iar barbatul a amenintat ca o paraseste. (D. C.)


Focsani: Sofa haotic dupa ce luase canabis


Un tinar de 21 de ani din Focsani a fost trimis in judecata de Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea dupa ce a fost prins conducind drogat. Pe 10 noiembrie 2010, barbatul a fost oprit de un echipaj de politie in municipiu intrucit masina condusa de Gabriel Velicu mergea serpuit. Alcotestul a indicat valoarea 0 insa politistii l-au condus si pentru testarea antidoping, unde a reiesit ca acesta consumase canabis, avind in singe o concentratie de TCH- COOH (metabolit inactiv canabis) de 20 mg/ml. La audieri, tinarul a declarat ca a cumparat un plic de plante etnobotanice de la un magazin situat pe strada Brailei pe care l-a consumat, dupa care a plecat spre casa. (G. S.)


Case lovite de trasnet


Doua familii din Pufesti si Vinatori au tras o sperietura zdravana dupa ce casele le-au fost lovite de trasnet. Pompierii au fost chemati in satul Domnesti Tirg, comuna Pufesti, unde, in urma incendiului produs de trasnet, au ars acoperisul locuintei, o camera de locuit, un motoscuter si mai multe bunuri de uz casnic. Si in comuna Vinatori a ars acoperisul unei locuintei si s-au deteriorat mai multe electrocasnice. (R. M.)


Homocea: BMW in flacari


Un sofer a solicitat ajutorul pompierilor dupa ce autoturismul marca BMW a luat foc. Servantii au mers in comuna Homocea, unde in urma incendiului a ars masina in proportie de 80%. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect. (R. M.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739410 zile, 5 ore, 7 minute, 28 secunde
Nu este legal ca in fiecare dumineca tirgul sa blocheze circulatia rutiera pe un drum national.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.