Ultima oră

POLITICA:Oltean: Cred că, în următoarele luni, se va pune problema învestirii unui nou guvern cu alt premier

Ziarul de Vrancea
25 mai 2011 361 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net secretarul general al PDL Ioan Oltean consideră că, în următoarea perioadă, se va pune problema trecerii prin Parlament a unui nou guvern cu un alt premier, moment la care actuala coalitie se va mobiliza si va dovedi că functionează.

"Este o majoritate (cea actuală - n.r.) care functionează. Nu este una solidă, una care să te facă să dormi linistit acasă cand a doua zi ai de trecut prin Parlament legi organice, dar este una care atunci cand toată lumea se mobilizează, functionează ca la carte", s-a referit liderul PDL la situatia puterii in Parlament, in cadrul unei emisiuni la TVR Info.


întrebat dacă majoritatea actuală ar functiona "ca la carte" si in cazul investirii unui nou Guvern, Oltean a răspuns că el asa consideră. "Eu cred că da, pentru că cei patru parteneri de guvernare nu doresc să guverneze numai pană săptămana viitoare, pană peste două săptămani. Noi suntem hotărati să guvernăm pană in 2012, noiembrie 2012 si pe urmă in continuare, de ce nu? De aceea, dacă se va pune problema unui nou guvern, cu un nou prim-ministru nu cred că va fi o problemă să ne mobilizăm la maximum si să obtinem voturile necesare pentru investirea acestuia", a explicat el.


Secretarul general al PDL a fost intrebat dacă această problemă se va pune in următoarele luni. "Da, cred că se va pune si, dacă se va pune, cu certitudine o vom gestiona cum se cuvine. Suntem guvernarea care a respins atatea motiuni de cenzură, motiuni simple", a explicat el.


La solicitarea realizatorului de a mentiona dacă se referă la trecerea prin Parlament a unui nou guvern cu un nou premier in următoarele luni, Oltean răspuns: "Nu stiu cand va fi, dar cu certitudine e de luat in calcul si o asemenea idee".


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.