Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
24 mai 2011 546 vizualizări
Vinatori: Mina antipersonal in cimitir

Groparul din comuna Vinatori a apelat simbata la ajutorul pirotehnistilor dupa ce a dat peste o bomba din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Specialistii au gasit in cimitirul satului o mina antipersonal. De asemenea, pirotehnistii au mers si in Tifesti si Vinatori unde au identificat un proiectil exploziv calibru 76 mm intr-o plantatie de vita de vie, respectiv doua proiectile explozive calibru 152 si 100 mm pe un cimp. Munitia a fost transportata la depozit unde urmeaza sa fie distrusa. (R. M.)


Urechesti: Autocamion in flacari


Un sofer a solicitat ajutorul pompierilor dupa ce autocamionul pe care il conducea a luat foc. Incidentul s-a produs pe DN2-E85, in localitatea Urechesti, iar in urma incendiului au ars instalatia electrica la compartimentul motor, capitonajul cabinei, alte instalatii din materiale combustibile. Din primele verificari s-a constatat ca incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric produs de un cablu electric defect. (R. M.)


Vinatori: O adolescenta s-a intoxicat cu medicamente


O fata de 16 ani din satul Petresti, comuna Vinatori, a ajuns la Spitalul Judetean dupa ce a luat o supradoza de medicamente. Aceasta s-a intoxicat cu 20 pastile dintr-un medicament pentru greata si un altul cu rol antiinflamator. Dupa ce a fost repusa pe picioare copila a fost trimisa la psihiatrie pentru un control de specialitate. (R. M.)


Si-a abandonat cei sapte copii in grija tatalui


O femeie de 41 de ani din comuna Movileni, judetul Galati, a ajuns in atentia procurorilor dupa ce nu a mai achitat timp de luni bune pensia alimentara cuvenita celor sapte copii, dintre care sase sint minori. Instanta a stabilit suma de 20 de lei ca prestatie lunara pentru fiecare dintre micuti. Pentru ca acest lucru nu s-a intimplat, tatal copiilor a depus plingere penala impotriva Maricicai Bratu, fosta sa concubina. Acesta le-a spus procurorilor ca nu a avut bani pentru ca a muncit sporadic, cu ziua, insa ca se va achita de obligatii. (G. S.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.