Ultima oră

POLITICA:Lăzăroiu: PDL nu va putea creste în sondaje cu Boc premier

Ziarul de Vrancea
13 mai 2011 356 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net fostul consilier prezidential crede că Emil Boc e cea mai bună solutie pentru PDL în momentul de fată, însă pentru ca partidul să revină în sondaje Boc trebuie să plece de la Palatul Victoria si să lase locul unui technocrat.

"PDL nu stă foarte bine in sondaje. Cand un partid e in situatia asta, 10% - 20% dintre ei isi caută barca de salvare. în septembrie - octombrie, dacă partidul nu ajunge undeva la 24%-25% in sondaje, o să se confrunte cu un prim val de migratie serios. Nu foarte multi, dar vor pleca. Vor fi suficienti cat să pună in pericol majoritatea. De obicei, cei care pleacă primii sunt cei disperati. PDL trebuie, după Congres, să se relanseze. Cu acelasi premier nu va ajunge la 25% in septembrie. Ar fi bine ca PDL să aibă pe cineva in partid, dar la ora asta nu cred că are pe nimeni in partid care să ocupe această functie. în următoarea perioadă cred că cel mai bun ar fi un premier technocrat", a declarat Sebastian Lăzăroiu, la REALITATEA.NET LIVE.


Lăzăroiu crede că atat Guvernul cat si PDL au nevoie de prospetime: "PDL are două pedale. Una e la Guvern, una e in Modrogan, si va fi apăsată maine. Partidul are nevoie de o schimbare radicală la varf. Nu numai presedintele, oameni mai noi, mai proaspeti, din generatia 30-45 de ani. Pedala de la partid, repet, se va apăsa maine. La Guvern, premierul sau anumiti ministri pot fi schimbati intr-o noapte. Cand schimbi figura la nivelul Guvernului, creste increderea populatiei in Executiv. Si PDL e asociat cu guvernarea."


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteÅ£i prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaÅ£i sursa ÅŸi inseraÅ£i vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conÅ£inutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.