Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
12 mai 2011 581 vizualizări
Ziaristul escroc, transferat la Galati

Viorel Plescan, jurnalistul arestat dupa ce a lucrat "sub acoperire" 10 ani, a fost transferat de la Penitenciarul Focsani la Galati, dupa o luna si jumatate de carcera. Viorel Plescan a lucrat ca reporter la Galati, dar la 23 de ani a fost condamnat la 16 ani de inchisoare pentru inselaciune cu file CEC. Pedeapsa i-a fost redusa la jumatate, insa ziaristul s-a casatorit la Piatra Neamt si a preluat numele sotiei. Devenit Viorel Andrei, jurnalistul a activat ca director la un post tv unde realiza si o emisiune. Acesta a trait linistit 10 ani, dar a fost prins in februarie de un echipaj de la politia rutiera conducind cu viteza, ocazie cu care a fost dat in vileag. (D. C.)


Ruginesti: Barbat electrocutat


Un barbat de 29 ani din Ruginesti a ajuns la Spitalul Judetean dupa ce s-a electrocutat iar apoi a cazut de la inaltime. Barbatul a fost internat in sectia de terapie intensiva cu diagnosticul de "arsura electrica grad IV mina si antebrat bilateral, traumatism cranio-cerebral inchis cu escoriatii temporare pe partea stinga". Barbatul a fost supus si unei interventii chirurgicale in timpul careia i-a fost extirpata splina. Desi este constient, pacientul nu a oferit detalii despre modul in care s-a accidentat. Se presupune insa ca acesta efectua lucrari neautorizate la reteaua electrica. (R. M.)


Focsani: A condus baut de ziua lui


Un tinar de 26 de ani din Focsani a fost trimis in judecata pentru ca a fost prins baut la volan, chiar de ziua lui, respectiv pe 7 ianuarie 2011, de Sfintul Ion. Barbatul a fost depistat de oamenii legii dupa ce a avariat doua autoturisme parcate regulamentar, iar dupa recoltarea probelor biologice a reiesit o valoare de 1,75 grame la mie. Ioan Ionac si-a recunoscut faptele si a declarat la ancheta ca a s-a "cinstit" cu niste amici. (G. S.)


Poiana Cristei: A murit dupa o tilharie


Petrica Mihai, de 32 de ani din Poiana Cristei, a fost trimis in judecata, in stare de arest, intr-un dosar in care initial fusese acuzat doar de tilharie. La circa o luna dupa comiterea faptei, victima a decedat iar raportul medico-legal a scos la iveala faptul ca moartea a fost cauzata de un hematom subdural care a fost produs in urma agresiunii exercitate asupra batrinei de catre Mihai. Tocmai de aceea, noua incadrare in acest dosar este de tilharie urmata de moartea victimei. Fapta a avut loc pe 11 august 2010, cind inculpatul a intrat peste femeia pe care a agresat-o cu scopul de a obtine bani si bunuri. Pe 25 septembrie, batrina a decedat, moment in care s-a si descoperit hematomul care a dus la decesul sau. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.