Ultima oră

LIFE:Faze Tari:Si-a vindecat copilul de cancer cu marijuana; Un sarb fara un picior e regele soselelor pe motocicleta

Ziarul de Vrancea
6 mai 2011 519 vizualizări
O tanara din Belgia si-a vandut virginitatea pe internet! Vezi cati bani a primit; ; Uite-i pe cei mai batrani miri din lume! Au, impreuna, 190 de ani


O tanara din Belgia si-a vandut virginitatea pe internet! Vezi cati bani a primit!


O belgianca de 21 de ani si-a vandut virginitatea prin intermediul internetului. In schimbul acestui lucru ea urmeaza sa primeasca 45.000 de lire. Tanara a vrut sa faca un ban cinstit si vrea sa isi vanda virginitatea. Persoana care si-a acontat deja serviciile fetei s-a obligat sa o duca la cina si sa ii cumpere flori. "Sunt o fata normala si parintii mei ar fi ingroziti daca ar afla ce fac", a marturisit "Noelle". Studenta se descrie pe site-ul de escorte Yantra, pe care s-a desfasurat licitatia, ca fiind "o fata dulce si inocenta, dar si putin obraznica", scrie Cancan.


Si-a vindecat copilul de cancer cu marijuana


Micutul Cash Hayde a fost salvat cu marijuana dupa ce o tumoare pe creier putea sa-l ucida. Tatal lui i-a dat "leacul" din disperarea de a-i usura durerea. Povestea micutului Cash Hayde (3 ani) din Missoula (statul Montana) a socat intreaga lume. El a fost vindecat de cancer in stare terminala cu ulei de canabis (marijuana). Copilasul cu chip de inger s-a nascut sanatos, dar s-a imbolnavit subit inainte sa implineasca doi ani. Medicii i-au descoperit o tumoare la creier si l-au supus la un tratament epuizant cu citostatice. Copilul suferea cumplit si se alesese si cu infectie in sange. Timp de 40 de zile, a refuzat mancarea solida. Nu-si mai putea salta capul de pe perna si tragea sa moara, anunta Click.


Un sarb fara un picior e regele soselelor pe motocicleta


Fonza este presedintele unui club al motociclistilor din Serbia, "Night Wolves". Barbatul este atat de pasionat de motociclete, incat a reusit sa il impresioneze si pe fostul presedinte rus, Vladimir Putin. "Mi-am pierdut piciorul stang in razboiul din 1991 desfasurat in Croatia. Fiind fost luptator in razboiul de independenta, in acest moment, primesc bani de la stat. Singura mea preocupare este clubul Night Wolves Serbia, fiind presedintele acestuia", a declarat Fonza. Intrebat despre relatia sa speciala cu Putin, Fonza a declarat ca ceea ce l-a impresionat pe Putin la el si la membrii clubului pe care il conduce a fost "modul corect in care activam ca si club. Iar aceste rezultate au dus la o prietenie cu Putin. Multe lucruri sunt interzise in clubul nostru. De exemplu drogurile, narcoticele. Motoarele sunt cele care ne dau adrenalina. Putem dovedi ca acest lucru este suficient pentru a trai pentru noi. Iar berea, femeile frumoase si musica rock\'n roll sunt parte a acestei culturi", a conchis el, informeaza Libertatea.


Uite-i pe cei mai bătrani miri din lume! Au, impreună, 190 de ani


Rose Pollard ºi Forrest Lunsway s-au căsătorit recent in California ºi sunt cei mai bătrani miri din lume. El are 100 de ani, iar ea 90. în urmă cu 30 de ani, Forrest Lunsway a cerut-o de soÃie pe Rose. Aceasta a acceptat insă numai cu condiÃia să se căsătorească atunci cand el va implini varsta de 100 de ani. "A ingenuncheat in faÃa mea ºi m-a cerut in căsătorie. Apoi mi-a spus să stabilim data nunÃii. Dar eu i-am răspuns că mă voi căsători cu el atunci cand va implini o sută de ani!", iºi aminteºte Rose, scrie Cancan.


Esti prins cu un ou Kinder in SUA, primesti amenda 300 de dolari


Din America Latina, pana in Australia, Canada si Europa, oul Kinder Surprise este un desert popular atat in randul copiilor, cat si al adultilor. Insa, americanii nu sunt de aceeasi parere. Oul din ciocolata si lapte, produs de compania italiana Ferrero, este interzis in Statele Unite ale Americii, pentru ca are in interiorul sau "particule necomestibile", ce prezinta risc de inecare. Interdictia este luata in serios in Statele Unite, mai ales cu ocazia Pastelui, cand autoritatile vamale desfasoara perchezitii minutioase ca nu cumva persoanele ce intra pe teritoriul american sa introduca in tara aceste dulciuri. In aproximativ 1.700 de perchezitii efectuate pe an, agentii de la punctele de trecere a frontierei confisca circa 25.000 de oua de ciocolata, anunta Click.


Video: O morsa danseaza pe muzica lui Michael Jackson


Ea danseaza uluitor, alaturi de dresoare, pe ritmul melodiei "Smooth Criminal" a lui Michael Jackson. In filmarea postata pe Youtube, mamiferul reuseste sa faca miscarile in acelasi timp cu ea. Finalul e la fel de spectaculos: tot in ritmul muzicii, morsa se rostogoleste in apa, informeaza Libertatea.




de Mircea Barzoi HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.