Ultima oră

POLITICA: Vasile Blaga: Eu intotdeauna ma duc la victorie, voi castiga presedintia PDL

Ziarul de Vrancea
5 mai 2011 392 vizualizări
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, la Targu Mures, unde s-a intalnit cu membrii filialei democrat-liberale, ca este convins ca va castiga sefia PDL, intrucat el "intotdeauna" merge "la victorie".

Blaga a sustinut ca la Conventia Nationala a partidului din 14 mai "fiecare isi va castiga locul pe care partidul considera ca il merita".


"Eu voi castiga presedintia Partidului Democrat-Liberal, eu intotdeauna ma duc la victorie. In partidul nostru, asa cum il stiu eu, toate pozitiile se obtin prin vot pur si simplu si eu cred ca fiecare isi va castiga locul pe care partidul considera ca il merita. Mizez in primul rand pe programul pe care il prezentam partidului, pe valoarea colegilor care il sustin si, desigur, pentru ca stiu, cunosc destul de bine Partidul Democrat-Liberal", a spus Blaga, citat de Mediafax.


Totodata, el a respins ideea potrivit careia ar intentiona sa se retraga din cursa pentru sefia partidului.


La Conventia Nationala a PDL, care se va desfasura in 14 mai, vor candida pentru functia de presedinte al partidului actualul presedinte, premierul Emil Boc, secretarul general al partidului, Vasile Blaga, si deputatul Theodor Paleologu.




de D.G. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.