Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
6 apr 2011 697 vizualizări
Mort pe scari, cu mobila in brate

Un barbat din Focsani a murit dupa ce s-a lovit intr-o scara de bloc. Politistii au stabilit ca Ion B., 56 ani, ajuta o batrina sa-si schimbe mobila din casa. Barbatul a luat un corp de mobilier pentru a-l arunca la gunoi, iar pe scari s-a impiedicat, s-a lovit cu capul de perete si a decedat. Cauza mortii va fi stabilita dupa necropsie. (D. C.)


I-a furat spalierii vecinului


Un barbat din comuna Fitionesti este cercetat de politie dupa ce a furat spalierii din via unui consatean. Ioan M., 55 ani, a sustras 70 de spalieri si i-a vindut la mai multe persoane din comuna. In cele din urma, autorul furtului a fost identificat. Acesta va raspunde penal pentru savirsirea infractiunii de furt calificat. (D. C.)


S-a dat persoana cu dizabilitati pentru a nu plati taxa auto


Un focsanean de 25 de ani a ajuns in fata procurorilor dupa ce a folosit un certificat de incadrare intr-un grad de handicap falsificat pentru a scapa de plata taxei auto. Costel Moisa a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunilor de inselaciune si fals in inscrisuri oficiale dupa ce, cu documentul fals, a cerut inregistrarea unui Opel Astra cumparat din Italia, pentru care taxa de prima inmatriculare era de 6.568 lei. Fapta a fost comisa in iunie 2009, iar tinarul a fost "sfatuit" de un comerciant de masini din municipiu, Tudorache Pamfile, de 48 de ani. Acesta a fost trimis in judecata la rindul sau pentru complicitate. Moisa, pe linga raspunderea penala, va trebui sa dea statului sumele de care a fost scutit in mod fraudulos. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.