Ultima oră

Felicia Filip concerteaza duminica la Teatru

Sorin Tudose
2 apr 2011 725 vizualizări
Concertul are loc de la ora 18.30, iar pretul unui bilet este 50 lei

In cadrul Galelor Teatrale Focsanene va avea loc la sfirsitul saptaminii ultima reprezentantie a stagiunii, un concert extraordinar sustinut duminica, 3 aprilie, de la ora 18.30, de soprana Felicia Filip, alaturi de Orchestra de Camera "Unirea". Pe scena Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia" va performa si soprana Alina Ladunca, din Focsani. "Ne bucuram ca vine la Focsani una dintre cele mai mari voci ale Romaniei si care in opinia mea, nu mai are nevoie de nici o prezentare, mai ales in urma renumelui pe care l-a facut tarii in toata lumea. Pe scena va urca si focsaneanca noastra, Alina Ladunca", a declarat Valentin Gheorghita, directorul Ateneului Popular. La rindul lui, dirijorul Orchestrei de Camera "Unirea", Vincent Gruger, spune ca este o mare bucurie personala ca va putea lucra din nou cu Felicia Filip si invita publicul focsanean sa vina duminica la concert. "Le spunem celor care vor dori sa vina ca va fi interpretata in premiera pe tara o uvertura de Richard Wagner. Cred ca va fi un concert interesant pentru toata lumea", a conchis dirijorul. Biletele se gasesc la pretul de 50 lei in sala si 40 lei la balcon. Felicia Filip este una dintre cele mai mari soprane din tara, nascuta in judetul Olt. De-a lungul anilor a cintat pe sute de scene de pe patru continente, printre care si Royal Opera House Covent Garden din Londra. Felicia Fillip este singura solista de opera din lume care a cistigat toate premiile Mozart. (Sorin TUDOSE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.