Ultima oră

ESENTIAL:Teo Trandafir a fost operată din nou. Medicii sunt rezervati

Ziarul de Vrancea
29 mar 2011 614 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Teo Trandafir a fost operată din nou de medicii austrieci, se află în stare stabilă la terapie intensivă si este tratată cu antibiotice moderne, însă medicii sunt rezervati în privinta evolutiei sale, potrivit unui comunicat remis marti de Allgemeines Krankenhaus din Viena.

"Pacienta se luptă in continuare cu pancreatita necrozantă severă si infectia de care suferă", spun medicii austrieci.


Teo Trandafir a fost supusă, vineri, unei noi interventii chirurgicale, necesară pentru indepărtarea unor resturi de tesut necrozat si a infectiei din abdomen. Ea fusese operată si in 24 februarie, iar ulterior s-a aflat in comă indusă.


"Este caracteristic acestei boli ca recuperarea să poată fi urmată de episoade de recidivă", au declarat medicii austrieci care se ocupă de Teo Trandafir.


Săptămana trecută, reprezentantii clinicii anuntaseră că pacienta a părăsit sectia de terapie intensivă si că medicii o pregătesc in vederea externării si intoarcerii in Romania.


în varstă de 42 de ani, Teo Trandafir a fost internată la Viena la 11 ianuarie, cu diagnosticul pancreatită acută de severitate medie. Acelasi diagnostic i-a fost pus si la Spitalul Elias din Bucuresti, unde pacienta s-a aflat inainte de a fi transportată la clinica din capitala Austriei.


Sursa:www.realitatea.net


Teo Trandafir a fost operata din nou. Se afla internata la terapie intensiva



Teo Trandafir a fost operata din nou vineri, iar starea sa de sanatate este stabila, vedeta aflandu-se in sectia de terapie intensiva a clinicii AKH din Viena, informeaza medicii, citati de Mediafax.


"Doamna Trandafir insa se lupta cu pancreatita severa. Am fost nevoiti sa facem o noua operatie pentru a indeparta necroze din abdomenul pacientei", a declarat medicul Gnat, cel care conduce echipa in ingrijirea careia se afla Teo Trandafir.


Medicul a declarat ca aceste recidive sunt destul de des intalnite in cazul pancreatitelor grave.


"Infectiile sunt tratate cu antibiotice moderne, foarte puternice, dar nu putem inca sa dam un prognostic pentru urmatoarele zile", a declarat medicul Spiss, de la Departamentul de Anestezie al Clinicii din Viena.


Pe 22 martie mediciii de la clinica AKH din Viena precizau ca starea de sanatate este din ce in ce mai buna, ea fiind mutata intr-un salon standard al sectiei de chirurgie, iar medicii o pregatesc pentru intoarcerea in tara.


In 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusa unei interventii chirurgicale majore, in urma complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale, anunta atunci Clinica AKH.


de V.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.