Ultima oră

ESENTIAL:Wikileaks. Taubman: Nefericitul Chiuariu, care si-a petrecut mandatul dintr-un dezastru în altul

Ziarul de Vrancea
29 mar 2011 573 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net fostul ambasador american la Bucuresti a comentat acid într-o telegramă Wikileaks performanta fostului ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu.

"Nou-numitul ministru liberal al Justitiei, Tudor Chiuariu, pare increzător si gata să-si arate determinarea să lupe impotriva coruptiei si să reformeze Justitia. El insistă că va fi mai eficient decat predecesoarea sa, populara Monica Macovei, pentru că va lucra mai «productiv» cu Parlamentul si cu magistratii. Exuberanta sa poate arăta că lupta anticoruptie din Romania nu mai amenintă interese reale. Noul ministru al Justitiei exhibă incredere, in pofida lipsei de experientă. Sunt motive să credem că Chiuariu, un neexperimentat avocat de provincie, a primit fraiele ministerului cu un anume motiv. Desi credem că sunt zone in care putem coopera cu Chiuariu, semnele de pană acum arată că nu se va ridica la statura predecesoarei sale, Monica Macovei - si asta pare a fi exact ce a urmărit Partidul Liberal si aliatii săi din Parlament", scria Taubman, citat de Adevărul.


La finalul mandatului lui Chiuariu, Taubman era acid: "Nefericitul Chiuariu, care si-a petrecut majoritatea mandatului poticnindu-se dintr-un dezastru public in altul".


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.