Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
29 mar 2011 1045 vizualizări
Stiri pe scurt

Patronul de la "CMZ", scos de sub urmarire penala


Procurorii de la Parchetul de pe linga Tribunalul Bucuresti au decis ca Nelutu Tudorache, patronul service-ului auto "CZM" de pe strada Odobesti, este nevinovat in dosarul penal in care era cercetat pentru o posibila implicare intr-un caz de trafic cu masini. Acesta a primit "neinceperea urmaririi penale" din partea procurorilor. "Parchetul de pe linga Tribunalul Bucuresti, prin rechizitoriu cu numarul 3250/P/2010, din data de 11 martie 2011, a dispus fata de dvs scoaterea de sub urmarirea penala sub aspectul savirsirii infractiunii prevazute de articolul 221 al 1 CP", se arata in adresa Parchetului, pe care Nelutu Tudorache ne-a adus-o ieri la redactie. In luna noiembrie 2010, Politia a descins in mai multe locatii din oras, inclusiv in service-ul CZM, pentru a cauta indicii cu privire la traficul cu masini furate din strainatate. Service-ul lui Tudorache a fost perchezitionat, dar oamenii legii nu au gasit nimic care sa-l incrimineze pe acesta. (D. C.)


Lansari de contracte la CUP in Adjud si Marasesti


Astazi si miine, incepind cu orele 10.00, la Adjud, respectiv la Marasesti, vor avea loc lansarile de contracte de lucrari pentru "Reabilitarea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Vrancea", aferente celor doua aglomerari urbane. "Contractul face parte din proiectul «Reabilitarea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Vrancea», proiect finantat de Uniunea Europeana din Fondul de Coeziune prin programul POS Mediu "" Axa prioritara 1", se arata intr-o informare de presa. Ambele evenimente vor fi gazduite de Casele de Cultura din localitatile respective, iar la prezentari vor participa Gheorghe Vasilescu, directorul CUP, Vasile Pintilie de la Vranceaqua, primarii Constantin Armencea si Constantin Vlase, consultantii de la Louis Berger, dar si antreprenorul, Hidroconstructia Bacau. (I. C.)


Primavara aduce operatiuni de dezinsectie si dezatizare


De luna viitoare, Directia de Dezvoltare Servicii Publice din subordinea Primariei Focsani va incepe operatiunea de dezinfectie si deratizare. "Asociatiile de Proprietari si agentii economici au obligatia sa efectueze lucrari de dezinsectie si deratizare cu societati de specialitate care au avizul Directiei de Sanatate Publica Vrancea. Neefectuarea lucrarilor mai sus mentionate constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 1.000 si 2.000 lei, conform HCL 63/2002", se arata intr-o informare a Directiei de Dezvoltare. Asociatiile de proprietari care doresc relatii suplimentare despre operatiunea "moarte tintarilor si sobolanilor" pot obtine la inspector Neculai Vlasceanu, 0740/675.598. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.