Ultima oră

POLITICA:Boc: Severin a exportat corupţia PSD în PE, i-a îngrozit pe socialistii europeni

Ziarul de Vrancea
26 mar 2011 484 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net premierul Emil Boc a declarat sămbătă la Pitesti că Adrian Severin este simbolul PSD în Uniunea Europeană. "Severin nu a făcut decăt să exporte coruptia PSD în Parlamentul European si în UE", a spus Boc.

"Ne uităm la alianta socialistă. Eu i-am spus si ii voi spune in continuare in acest fel pentru că PNL-ul s-a predat definitiv in bratele lui Iliescu, Năstase, Hrebenciuc si altii. Au incetat să mai fie partid de dreapta. Dar incearcă să ne dea lectii de morală. Cred că nu sunt in măsură să facă acest lucru. Să le amintim celor din alianta socialistă cine sunt de fapt. Imaginea liderilor PSD făcand scut impotriva justitiei pe treptele PSD Arges reprezintă emblema PSD-ului din acest moment. Aceasta este adevărata fată a PSD-ului: oprim justitia să isi facă datoria asa cum au incercat la Arges. Niciodată PDL-ul nu a impiedicat actul de justitie. Fiecare membru PDL trebuie să isi apere dreptatea in fata justitiei", a declarat Boc.


Premierul a mai subliniat că, in acest moment, Adrian Severin este simbolul PSD in Europa: "I-a ingrozit si pe socialistii europeni. Acesta este simbolul PSD in UE. Adrian Severin nu a făcut decat să exporte coruptia PSD in Parlamentul European si in UE. Atunci cine ne dă lectii de morală in această tară? Ponta, Severin, Antonescu? Cred că ei au făcut infinit mai mult rău Romaniei prin pozitia fată de Adrian Severin decat orice alt demers intern din ultimii 10 ani".


Reporterii ziarului britanic Sunday Times sustin că au propus mai multor eurodeputati să facă lobby pentru o serie de amendamente in Parlamentul European, promitandu-le că, in schimbul acestora, vor fi plătiti cu diverse sume de bani. Adrian Severin ar fi unul din membrii PE care au căzut in capcana jurnalistilor.


Presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, a declarat, joi seara, că a avut o intalnire cu europarlamentarul roman Adrian Severin, in care i-a solicitat acestuia să-si prezinte demisia din PE.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.