Ultima oră

JUSTITIE:Blejnar: Eu nu mă simt vinovat pentru că nu am luat niciun ban

Ziarul de Vrancea
25 feb 2011 413 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net seful ANAF, Sorin Blejnar, a respins declaraţia sefului vămii Ploiesti, Cornel Costea, conform căreia o parte din mită ar fi ajuns la Blejnar.

"Nu cunosc foarte bine acuzaitile sau dacă există niste acuzatii pe care mi le-ar fi făcut domnul Costea de la Ploiesti", a spus Sorin Blejnar la Realitatea TV.


"Este foarte putin credibilă declaratia unui om care astăzi este in arest preventiv. Dacă are suficiente elemente că a impărtit banii cu PP, cu BB, cu SB, sau cu alte initiale, va trebuie să probeze aceste acuzatii pentru că sunt nefondate si ireale. Nu am luat niciodată bani de la domnul Costea sau de la un lucrător vamal", a declarat seful ANAF.


Acesta a mai spus că a devenit ca un "sport national" in ziua de azi să-l ataci pe Sorin Blejnar. "Domnul Costea, dacă a făcut aceste declaratii, trebuie să le probeze. Eu nu mă simt vinovat pentru că nu am luat niciun ban", a intărit Blejnar.


Sursa:www.realitatea.net



Sorin Blejnar neaga acuzatiile ca ar fi \'regina\' in scandalul vamilor: E o rusine ceea ce se intampla, incep sa tremure cu totii, pentru ca am inceput sa facem curatenie


Seful Fiscului, Sorin Blejnar, a respins vineri acuzatiile sefului vamii Ploiesti, Cornel Costea, care le-a spus magistratilor ca, dupa stiinta sa, banii ajungeau "la presedintele S.B." si afirma ca aceste declaratii sunt "fantasme" ale unor oameni care "bat campii intr-un mod jenant, trist si lipsit de orice relevanta".


"Banii nu au ajuns la seful ANAF pentru ca seful ANAF nu are nevoie de banii nemunciti ai lui Costea", a declarat el, la Antena 3.


"E o rusine ceea ce se intampla, incep sa tremure cu totii, pentru ca am inceput sa facem curatenie".


Sorin Blejnar a precizat ca Diana Severin, fostul director al Directiei de Accize si Operatiuni Vamale Prahova care a lansat acuzatii similare ieri, "bate campii".


Intrebat de ce crede ca sunt formulate aceste acuzatii la adresa sa, Sorin Blejnar a ales sa citeze din Mihai Eminescu: "Ce-i mana pe ei in luptă, ce-au voit acel Apus?".


"Nu stiu", a continuat el, adaugand ca este vorba de "mintea bolnava a unor oameni, a unor fosti care ar dori sa fie actuali sau viitori".


In ceea ce priveste afirmatiile lui Victor Ponta, care a scris vineri, pe blogul lui, ca Blejnar l-a amenintat prin intermediul unei cunostinte, seful Fiscului caracterizeaza aceste declaratii drept "stupizenii".


"Nu l-am amenintat pe dl. Ponta pentru ca nu aveam cum sa-l amenint. Sunt niste stupizenii".



de R.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.