Ultima oră

LIFE: Florin Călinescu despre Bleont: Să sperăm că a fost o lipsă de calciu, de magneziu-VEZI VIDEO

Ziarul de Vrancea
25 feb 2011 563 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Florin Călinescu pune gestul lui Claudiu Bleont de a-si arăta bărbătia în fata ziaristilor, despre care a si precizat că mică "asa cum e ea si-a făcut treaba cu ea", pe o sumă de motive. Acestea merg de la epatare pănă la origini pur medicale: "Nu poti să stii ce se întămplă cu un om. Să sperăm că e sănătos si că a fost un moment de rătăcire temporară".



Poate a fost si o lipsă de calciu sau de magneziu, se mai intamplă si asta, spune cu o ironie blandă si intelegătoare, Florin Călinescu: "Pană la urmă nu e usor să fii artist. Tu te duci acasă la ora 4 după amiaza si-ti trăiesti viata, dar un actor de la 4 incolo poate să mai intruchipeze incă o sută de personaje. Nu stii ce se intamplă cu un artist, Van Gogh si-a tăiat urechea, Hemingway s-a impuscat...Sigur că si oamenii obisnuiti pot s-o ia razna, dar asta nu interesează pe nimeni, nu?".


Sau poate a fost un protest personal, un moment de rătăcire temporară sau poate trece omul acum printr-un necaz, continuă Florin Călinescu, desi nu e cea mai potrivită formă s-o arăti: "Ce a făcut el nu-ti trece prin cap, iti vine pe loc. Să sperăm că nu se va repeta. Oricum pană la 1700 papalitatea nu lăsa actorii să fie ingropati alături de oamenii obisnuiti, spunea că sunt posedati de diavol. Poate sunt actorii niste oameni mai deosebiti...".


Chiar daca si-a lăsat cu public chilotii in vine si a arătat camerelor foto si de luat vederi tot ce se tine de obicei sub elastic, nu-i va scădea lui Claudiu Bleont cota la teatru, crede Florin Calinescu. Vor veni in continuare să-l vadă si cocoanele mai rusinoase, chiar dacă el n-a fost tocmai magna cum laude la adresa bărbatiei lui, mentionandu-i in conferintă de presă micimea. "Acum cocoanele pot să vină mai abitir. Nu stiu de ce se vorbeste de mărime doar la bărbati. Ce credeti, că la unele femei să intri ca pe Valea Prahovei si să bati si de două ori din palme e tocmai plăcut? Dumnezeu a lăsat bărbati si femei de toate felurile si se găsesc ei să se potrivească...", rade el.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.