Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
22 feb 2011 768 vizualizări
Stiri pe scurt

Taximetristii anunta prin statie - "Fugiti ARR"


Autoritatea Rutiera Romana - filiala Vrancea si politistii rutieri au demarat o ampla actiune in colaborare cu cei de la Garda si OPC pentru depistarea celor care fac taximetrie pirat. Oamenii legii vor actiona in Focsani, dar si in alte orase, pentru a-i gasi pe cei care fac taximetrie desi nu au atestat, aparat de taxat verificat metrologic sau nu indeplinesc toate cerintele muncii de taximetrist. "Vom verifica toate documentele de la bord. Vom vedea daca soferi au atestate de taximetrist. Este imbucurator faptul ca in ultima vreme gasim putini soferi fara atestat. Stiu ca sanctiunile sint foarte mari si prefera sa vina la examinare. Noi sustinem periodic concurs pentru atestarea soferilor de taxi si avem multi candidati", ne-a spus ing. Titi Juganaru, seful ARR Vrancea. Acesta considera ca actiunile in rindul taximetristilor nu prea dau rezultate. "Cum controlezi unu-doi, se aude prin statie: «Fugiti - ARR!» Nu poti sa-i mai gasessti cu cei cu probleme", ne-a mai spus Juganaru. (D. CHIRIAC)


Karatistii focsannei, comportare de exceptie la "Cupa DoJo"


Sportivii sectiei de karate a CS Unirea Focsani s-au intors cu 11 medalii de la editia din acest an a celei mai puternice intreceri de inceput de sezon. Bucurestiul a gazduit pe 20 februarie "Cupa DoJo" la karate shotokan, competitie traditionala care a fost onorata cu prezenta de cele mai importante cluburi de profil din tara. CS Unirea Focsani a obtinut rezultate precum locul IV la proba de kata si locul I la proba de kumite. Sportivii pregatiti de sensei Aurel Giurgea s-au facut remarcati pe parcursul intrecerii si au reusit sa urce de mai multe ori pe podiumul de premiere. Iata si cele mai bune rezultate izbutite de karatistii focsaneni: Tudor Dragan "" locul I la proba de kata, Petru Burdusa "" locul I la proba de kata, Andrei Stanciu "" locul II la kata, Razvan David "" locul I la kata si II la kumite, Andrei Burdusa "" locul I la kata, Alexandru Palma - III la tineret si II la juniori, Amalia Giurgea - locul I la kumite, Madalina Giurgea "" locul II la kata, Diana Prescura "" locul II la kata. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.