Ultima oră

POLITICA: Purtătorul de cuvănt PSD: Tănăsescu, un slugoi. Ca premier, va executa ordinele lui Băsescu si Udrea

Ziarul de Vrancea
18 feb 2011 557 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net purtătorul de cuvănt al PSD, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat, joi, într-o conferintă de presă la Bistrita, că, în opinia sa, Mihai Tănăsescu este "un slugoi" care, dacă va fi desemnat premier, "va executa ordinele" lui Traian Băsescu si ale Elenei Udrea, scrie Găndul.

"S-a discutat, in ultima perioadă, de schimbarea premierului, de varianta unui premier independent. E o luptă intre cercurile de putere din PDL, care pe noi ne interesează mai putin. Pe noi ne interesează să plece toată lumea de la PDL si Guvernul actual, care e unul incompetent si corupt. Schimbarea lui Boc cu un alt Boc, poate de altă statură, pus de Traian Băsescu, nu ar aduce niciun plus, nici pentru Romania, nici pentru romani. Pozitia PSD este foarte clară. Nu va vota niciun fel de premier propus de Băsescu, nici din partea PDL, nici independent, fiindcă e o glumă proastă să spui că e un premier independent cand e propus de presedintele Traian Băsescu", a spus Emil Radu Moldovan.


El a adăugat că PSD este pregătit să preia guvernarea, dacă va fi cazul, avand oameni pregătiti să fie atat prim-ministru, cat si ministri, pentru a construi un nou proiect pentru Romania.


întrebat ce părere are despre o eventuală desemnare a lui Mihai Tănăsescu pentru functia de premier, Moldovan a spus că acesta este un "slugoi".


"Mihai Tănăsescu este un slugoi. Un om care este alături de PSD atunci cand e in zona bună si imediat după ce intră in opozitie fuge nu are respectul meu. Nu comentez calitătile profesionale ale domnului Tănăsescu, fiindcă nu sunt in măsură să le comentez. El nu va fi acceptat, in niciun caz, premier si, dacă va fi acceptat, va executa intru totul si la timp ordinele domnului Băsescu si ale doamnei Udrea", a spus Moldovan.


Purtătorul de cuvant al PSD a adăugat că Mugur Isărescu a refuzat să ajungă premier fiindcă stia că nu poate fi independent.



Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.