Ultima oră

POLITICA:Iulian Iancu: Isărescu a refuzat propunerea lui Băsescu de a fi premier

Ziarul de Vrancea
15 feb 2011 413 vizualizări
Conform site-ului www.realitatea.net Mugur Isărescu si Florin Georgescu au refuzat propunerea presedintelui Traian Băsescu de a prelua functia de premier. Cel putin asa a sustinut, în cadrul emisiunii Realitatea te priveste, de la Realitatea TV, deputatul social-democrat Iulian Iancu.

"Am să vă spun 10 la 1 că nu va fi nici domnul Mugur Isărescu, nici domnul Florin Georgescu. Au fost trei solicitări la BNR. Cei doi, din informatiile mele, au refuzat. Si nu mă miră că au refuzat, pentru că amandoi sunt profesionisti de exceptie. Iar in ceea ce-l priveste pe domnul Florin Georgescu de departe ar fi fost salvarea actualei puteri dacă ar fi acceptat. însă, după părerea mea, nu poate să accepte decat cineva care e avar de putere. Stiti că v-am spus că sunt trei nume. Colegii s-au rătăcit la Florin Georgescu. E vorba de Călin Georgescu, aceasta este propunerea domnului presedinte. La BNR insă, au fost trei persoane consultate, invitate, a 3-a fiind domnul Cristian Popa, care de asemeni e un foarte bun specialist, chiar as putea să spun de exceptie", a completat Iancu.


Presedintele Traian Băsescu s-a intalnit, luni seara, cu sefii organizatiilor locale ale PDL. întalnirea a avut loc la Vila Lac 1. Potrivit unor lideri ai PDL, prin intalnirile incepute incă de duminică, seful statului ar căuta un premier independent, in locul lui Emil Boc.


înainte de intalnirea cu liderii PDL, Traian Băsescu a avut o intrevedere cu Mugur Isărescu, căruia i-ar fi propus functia de premier.


Sursa:www.realitatea.net


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.