Ultima oră

Mini Stiri

Ziarul de Vrancea
15 feb 2011 673 vizualizări
Marasesti: Interceptari MAI pentru traficantii de tuica

Un tinar din judetul Galati a ajuns pe mina Politiei Economice dupa ce a incercat sa transporte 145 de litri de tuica fara documente legale. Planul galateanului a fost "interceptat"de politisti cu ajutorul structurii de informatii din Ministerul Administratiei si Internelor. Potrivit buletinului de presa emis de IJP Vrancea, Ioan B. a fost oprit la Marasesti, iar politistii au gasit in masina sa, o Dacia, 145 litri de tuica. Barbatul nu a putut prezenta documente de provenienta. Marfa a fost confiscata, iar soferul va fi amendat. (D. C.)


Focsani: Pompierii, pe post de tinichigii din cauza vintului


Pompierii s-ar putea reprofila, dupa ce au inceput sa fie chemati si pentru a fixa colile de tabla desprinse de vintul puternic. Simbata, in jurul orei 13.10, un echipaj din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani a intervenit pe B-dul Unirii pentru a fixa o coala de tabla, desprinsa partial de vint. Acestia au fost chemati de locatarii unui bloc de patru etaje deoarece tabla ar fi putut pune in pericol siguranta trecatorilor. (R. M.)


Slobozia Bradului: S-a dat drept vecinul la Politie


Un barbat de 34 de ani a fost trimis in judecata dupa ce a fost oprit in trafic si a incercat sa dea politistilor date false. Pe 15 octombrie, oamenii legii l-au oprit pe Dinu Iordan, de loc din Slobozia Bradului, pentru un control de rutina. Acesta a refuzat sa mearga la spital pentru recoltarea probelor biologice si, mai mult decit atit, le-a declarat politistilor o alta identitate, respectiv cea a unui vecin. Verificarile au scos la iveala realitatea, asa ca barbatul a fost trimis in judecata pentru comiterea a doua infractiuni. (G. S.)


Marasesti: Adolescenta in criza existentiala


O adolescenta de 14 ani din orasul Marasesti a ajuns de urgenta la Spitalul Judetean dupa ce a vrut sa se sinucida pe fondul unei crize existentiale. Intr-un moment de ratacire, fata a luat noua tablete de diazepam, fiind diagnosticata de medici cu sindrom depresiv anxios. Adolescenta va fi consiliata de specialisti, tinind cont ca se afla la o virsta critica si poate recidiva. Tinara le-a spus medicilor ca nu este inteleasa de nimeni. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.