Ultima oră

POLITICA:Hunedoara: Candidatul PDL a castigat alegerile de primar in comuna Baru

Ziarul de Vrancea
17 ian 2011 372 vizualizări
Candidatul PDL la functia de primar al comunei hunedorene Baru, Daniel Raducanu, a castigat alegerile organizate duminica, el reusind sa obtina peste 52% din numarul total al voturilor valabil exprimate, potrivit numaratorii paralele efectuate de PDL.

\'\'Candidatul PDL a obtinut 956 de voturi, adica 52,5% din totalul celor 1.819 voturi valabil exprimate\'\', a declarat, luni, vicepresedintele filialei judetene PDL Hunedoara, Florian Toma, citat de Agerpres.


Pe locul al doilea s-a clasat candidatul PNL, Acxinte Bolesc, care a obtinut 818 voturi, reprezentand 44,97 % din totalul sufragiilor.


Daniel Raducanu a mai indeplinit functia de primar al comunei Baru pana in luna noiembrie 2010. Atunci a demisionat pentru a candida la un mandat de deputat in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor, dar a iesit pe locul al doilea ca numar de voturi.


Daniel Raducanu este de profesie economist.


Candidatul PDL a fost acuzat ca s-a folosit de copii in campanie, potrivit presei.


Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara a declansat o ancheta dupa ce mai multi elevi si prescolari din satul hunedorean Livadea au participat la o actiune electorala a PDL in comuna Baru.


Marti, mai multi elevi si prescolari au fost dusi in fata Caminului Cultural din satul Livadea, comuna Baru, pentru a boicota un miting electoral al PNL. Copiii au strigat "Hotii" si lozinci in favoarea candidatului PDL la primarie.




de D.G. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.