Ultima oră

ACTUALITATE:Jaf la o agentie de jocuri de noroc din Galati

Ziarul de Vrancea
16 ian 2011 334 vizualizări
Mai multe persoane au jefuit, sambata seara, o agentie de jocuri de noroc din municipiul Galati, de unde au furat aproximativ 40.000 de lei, dupa ce au amenintat cu un pistol si cu o surubelnita sase oameni aflati in sediul agentiei, anunta Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Galati, Cristina Tatulici, jaful a fost anuntat la numarul de urgenta 112 de catre administratorul agentiei.

"La ora 20.50, prin 112, am fost sesizati ca s-a produs un jaf la sediul unei agentii de jocuri de noroc din Galati, apelul telefonic fiind facut de catre administratorul filialei. In momentul producerii jafului, in sediul societatii respective se aflau sase pesoane. Acestia au avut insa declaratii diferite in ceea ce priveste numarul autorilor jafului, unii sustinand ca au fost doua, altii trei sau chiar patru persoane. Hotii purtau cagule si au amenintat cu un pistol si cu o surubelnita, sustragand sumele de bani incasate din vanzarea taloanelor de joc. Reprezentantii firmei sustin ca este vorba despre 30.000 - 40.000 de lei. Dupa producerea faptei, autorii au disparut, fugind printre blocurile de locuinte din zona", a declarat Cristina Tatulici.


Potrivit sursei citate, sediul agentiei este dotat cu camere de supraveghere video si urmeaza sa se verifice daca au fost inregistrate imagini din timpul jafului.


de Alina Neagu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.