Ultima oră

Infopol

Ziarul de Vrancea
15 ian 2011 632 vizualizări
Mini-Stiri

Carmangiul mizeriei, cercetat pentru contrabanda


Didi Cojocaru, administratorul societatii Trans Carpati SRL Adjud, este asteptat de comisarii de la Garda Financiara sa prezinte documentele financiar-contabile ale firmei. In momentul controlului, administratorul a dat bir cu fugitii cind s-a trezit cu politia la usa abatorului. Ramasi singuri in magazin, comisarii si medicii veterinari au confiscat o tona de carne depozitata in conditii mizere, care va fi incinerata. La fel se va intimpla si cu cele doua carcase de carne de vita si porc descoperite intr-o autoutilitara. Garda Financiara si Directia Sanitar-Veterinara au decis sa suspende activitatea magazinului. Patronul va fi chemat la audieri la Parchet si la Politie pentru tigarile de contrabanda. (D. C.)


Focsani: S-a accidentat demolind un bazin


Un barbat din comuna Poiana Cristei a fost victima unui accident de munca produs la o societate comerciala din Focsani. Politistii focsaneni au fost sesizati ca Viorel P., 37 ani, din comuna Poiana Cristei, muncitor necalificat, a suferit multiple leziuni in urma accidentului. Anchetatorii au stabilit ca acesta demola un bazin din beton si a cazut de la inaltime din cauza neatentiei. Cercetarile sint efectuate de societatea angajatoare si de inspectorii de munca de la ITM. (D. C.)


Septagenar trimis in judecata pentru taieri ilegale


Procurorii vrinceni l-au trimis in judecata pe Petre Militaru, de 74 de ani din Dumitresti, pentru infractiuni la regimul silvic. Anchetatorii au stabilit ca pe 18 si pe 22 septembrie 2010, barbatul a mers in padurea din apropierea localitatii de unde a taiat prima data patru arbori, apoi inca unul. Potrivit estimarilor facute de Ocolul Silvic Dumitresti, prejudiciul cumulat depaseste 3.300 de lei, insa lemnele au fost recuperate in ambele cazuri de proprietari. Prima data, batrinul a indicat unde se afla lemnele scoase din padure si taiate, iar la a doua fapta, doar a doborit copacul, fara a-l mai extrage din zona. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.