Ultima oră

SPORT: CM de handbal masculin-Romania - Croatia 21-27/ Am castigat o repriza, Croatia - meciul

Ziarul de Vrancea
14 ian 2011 357 vizualizări
Handbalistii tricolori au castigat prima repriza cu Croatia (13-11), dar nu a fost suficient pentru a impresiona echipa condusa de Ivano Balici - dupa pauza, croatii au egalat rapid (min. 34), apoi s-au indreptat linistiti spre victorie. Nationala romana nu a avut puterea de a reactiona in fata unui adversar care s-a dovedit net superior, in momentele in care ne-a luat in serios.

O prima repriza cu momente foarte bune ale nationalei romane: am castigat prima jumatate (13-11), dupa ce am condus tot timpul (am avut 5-1, minutul 13, si 11-8 in minutul 25). Portarul Mihai Popescu are o contributie esentiala la imaginea primei parti, reusind sa inchida poarta in momente importante.


Croatia a parut surprinsa de replica solida a tricolorilor, dar a si demonstrat ca poate reveni rapid in joc. De altfel, handbalistii croati au reusit sa egaleze in minutul 34 (14-14) si sa preia conducerea un minut mai tarziu (15-14).


Din acel moment, dinamica jocului s-a schimbat complet, iar croatii s-au desprins cu usurinta. Cu un sfert de ceas inaintea finalului, Stamate a incercat sa tina Romania in joc, cu doua goluri consecutive (18-20, min.45) - fost ultima tentativa de a opri un adversar care isi dovedea superioritatea din ce in ce mai clar: Croatia se impune cu 27-21, la capatul unei partide in care s-a incalzit ceva mai greu, iar tricolorii s-au incins prea repede.



de Adrian Ilincescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.