Ultima oră

POLITICA: Gheorghe Flutur (PDL): Prin alianta PNL-PC, Ion Iliescu si Dan Voiculescu s-au intalnit si se alimenteaza ideologic la pompele lui Dinu Patr

Ziarul de Vrancea
10 ian 2011 393 vizualizări
Alianta PNL-PC limpezeste apele in politica romaneasca, consimtind virajul definitiv al liberalilor spre stanga, a declarat luni vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, comentand protocolul semnat cu putin timp inainte de Crin Antonescu si Daniel Constantinescu.

Aceasta alianta va fi aspru sanctionata de electoratul liberal, "care nu asa a inteles ca ideologii Ion Iliescu si Dan Voiculescu sa se intalneasca si sa alimenteze ideologic la pompele lui Dinu Patriciu", a comentat reprezentantul democrat-liberalilor.


Gheorghe Flutur a comentat ca aceasta dezvoltare "nu era de mirare", in conditiile in care, la ultimele proiecte de lege initate de PDL, precum legea pensiilor, legea salarizarii unice sau legea educatiei, "PNL s-a comportat ca un veritabil partid de stanga".


El i-a acuzat pe Crin Antonescu si pe Victor Ponta ca s-au transformat in "aparatori vajnici ai statului lui Ion Iliescu", in conditiile in care "nu au dorit si nu doresc sa participe la modernizarea acestei tari".


Fostul ministru al Agriculturii a reamintit, in acest context, ca PDL a avut mai multe demersuri in incercarea de "a atrage PNL la modernizarea Romaniei".



de R.M. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.