Ultima oră

SPORT:CE Handbal -Radu Voina: Ma bucur ca fetele si-au castigat respectul

Ziarul de Vrancea
15 dec 2010 401 vizualizări
Nationala de handbal feminin a Romaniei va lupta pentru medalie la Campionatul European, dupa ce marti si-a asigurat locul in semifinale, clasandu-se pe locul al doilea in Grupa I. Tricolorele au trecut cu brio de testul numit Muntenegru, iar Spania le-a dat o mana de ajutor, invingand Rusia, ultima adversara a Romaniei din grupa.

"Nu stiu ce sa spun, nu pot spune mare lucru, au fost multe lovituri pentru Romania, ma refer la Ramona, Carmen, Cristina si Paula. Iti vine sa te bucuri dar si sa plangi. Fetele trebuie respectate si daca ma bucur pentru ceva in acest moment este pentru ca si-au castigat respectul. Spania ne-a facut probleme in ultimii doi ani, dar in sfarsit in seara aceasta ne-a ajutat invingand Rusia si calificandu-ne in semifinale. Dupa mult timp sunt fericit ca putem aduce o bucurie romanilor", a declarat selectionerul Romaniei, Radu Voina, pentru Mediafax.


Romania isi afla miercuri adversara din semifinale, tricolorele urmand a intalni ocupanta locului intai din Grupa II. Astfel, Romania se va lupta pentru medalie cu una dintre tarile gazda, Norvegia, sau cu Suedia. Norvegia intalneste in ultimul meci pe Olanda, iar Suedia da piept cu Ungaria.


Ultimul meci al tricolorelor din Grupa I se va disputa joi, de la ora 17:45, cand elevele lui Radu Voina intalnesc nationala Rusiei.



de L.A. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.