Ultima oră

Lucian Homoceanu- la un pas de a fi uns ca prim procuror

Gabriel Sava
7 dec 2010 1410 vizualizări
Duminica a avut loc ultima proba, cea scrisa, la concursul de ocupare a postului de prim procuror a Parchetului de pe linga Judecatoria Adjud

Procurorul Lucian Homoceanu va fi, cel mai probabil, prim procuror "cu acte" pentru postul de conducere al Parchetului de pe linga Judecatoria Adjud. Ultima proba a concursului pentru ocuparea acestui post a avut loc duminica dimineata iar singurul procuror care asigura in acest moment activitatea Parchetului de la Adjud s-a declarat optimist in ceea ce priveste rezultatul. "Am avut in prima faza un contracandidat de la Bacau care s-a retras insa pe parcurs. La proba de azi (n.r.- de duminica) eu cred ca am acoperit in cea mai mare parte cerintele. Rezultatele finale vor fi publicate pe 8 decembrie", a declarat procurorul adjudean. La una dintre cele mai importante probe ale concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, Lucian Homoceanu a obtinut un rezultat onorabil, respectiv 8,71, situindu-se in partea superioara a clasamentului candidatilor la functii de conducere. Din luna septembrie, de cind colegul sau a plecat in concediu de studii, Lucian Homoceanu a ramas singurul procuror de la Parchetul Adjud. Avind in vedere atit activitatea de teren, de audiente cit si cea de sedinta, procurorul Lucian Homoceanu a declarat ca face fata cu dificultate tuturor solicitarilor. Ciprian Pascu, cel de-al doilea procuror de la Adjud, a solicitat de la inceputul lunii septembrie concediul de studii cumulat cu cel de odihna pentru a se pregati pentru examenul de capacitate, obligatoriu pentru procurorii stagiari. Acesta se organizeaza anual tot de Consiliul Superior al Magistraturii si vizeaza verificarea cunostintelor teoretice si practice. (Gabriel SAVA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.