Ultima oră

MiniStiri

Gabriel Sava
2 dec 2010 876 vizualizări
Focsani: Soferita recalcitranta, trimisa in judecata

Loredana Dumitrescu, de 23 de ani, din Focsani, a fost trimisa in judecata dupa ce a refuzat sa se supuna verificarii alcooltest. Tinara se afla la volanul unui Opel Astra pe 22 mai si a lovit un panou publicitar pe strada Revolutiei din Focsani. La venirea echipajului de politie, Loredana Dumitrescu a refuzat sa sufle in alcooltest, ba chiar a inceput sa ameninte si sa loveasca cu picioare in masina, conform rechizitoriului intocmit de procurori. Femeia a incercat sa le explice oamenilor legii ca nu ea a fost cea care a condus autoturismul, iar la fata locului a venit si mama acesteia. Politistii spun ca Dumitrescu mirosea puternic a alcool insa oricum, in momentul implicarii in astfel de evenimente se face obligatoriu testarea conducatorului auto pentru a se vedea daca a consumat sau nu bauturi alcoolice. (G. S.)


Suraia: Evazionist de 16.900 lei


Un barbat de 34 de ani, administrator al unei societati din Suraia, va raspunde penal pentru o evaziune de 16.900 lei, reprezentind TVA si impozit pe profit pe care le datoreaza statului. Procurorii au stabilit ca Vasilica Varvariche, din Racoasa, nu a facut integral inregistrarile contabile eferente perioadei 20 august 2007- 31 decembrie 2009, ba mai mult, a inregistrat si operatiuni fictive cu scopul de a diminua valoarea obligatiilor datorate statului. El a inregistrat in evidente cheltuieli care nu fusesera facute insa a fost descoperit de inspectorii fiscali. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.