Ultima oră

Hoata fara frica de la Sihlea a dat patru bufuri

Gabriel Sava
26 nov 2010 739 vizualizări
O caruta, un cal, o punga de cafea, un DVD player, un celular si niste ¦ oua si pulpe, aceasta este prada hoatei

Activitatea infractionala a unei localnice din Sihlea ar putea stirni invidia celor mai prolifici pungasi. Geta Cobzaru, de 36 ani, din Sihlea, a fost trimisa in judecata in doua dosare, ambele pentru violare de domiciliu si pentru furt. Prima fapta probata de procurori a avut loc pe 5 august, cind femeia a intrat in curtea unui consatean, despre care stia ca nu locuieste acolo. Cobzaru a incarcat in caruta cu care venise cinci tevi metalice pe care le-a vindut unui barbat, contra sumei de 100 lei. Prejudiul total estimat de cel pagubit, in valoare de 250 de lei, a fost recuperat integral. A doua oara, Cobzaru a intrat in curtea unui localnic pe 21 august, in jurul orelor 22.00 si i-a luat acestuia calul pe care l-a inhamat la caruta gasita in aceeasi curte. Cobzaru s-a oprit pe acasa dupa care, a doua zi, a plecat la Dumbraveni, la o ruda. Auzind ca este cautata, femeia s-a intors la Sihlea cu atelajul furat, care a fost returnat proprietarului. Patru zile mai tirziu, femeia a intrat, tot la lasarea serii, in locuinta unei alte familii si a furat un DVD, o punga de cafea, 2 kg de pulpe si un carton cu 30 de oua. Fiica hoatei a returnat a doua zi pagubasului DVD-ul furat. In al doilea dosar, femeia este acuzata ca, pe 26 august, in timp ce mergea la tirg, a auzit doi localnici vorbind despre vinzarea unui telefon mobil, pe care detinatorul acestuia declara ca il are pe un frigider. Cobzaru i-a lasat vorbind si a mers la cel care s-a laudat ca isi vinde mobilul, pe care l-a sustras. Culmea este ca l-a vindut apoi tocmai celui care se aratase interesat sa cumpere celularul, pentru 60 de lei. Cumparatorul a dezvaluit de unde a cumparat telefonul tocmai pagubitilor, care si-au recuperat bunul. Acestia au cerut insa ca femeia sa fie condamnata, pentru ca s-ar fi laudat ca poate fura de oriunde fara ca nimeni sa-i faca nimic. Ramine de vazut ce ii vor face"¦ judecatorii! (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739422 zile, 9 ore, 51 minute, 53 secunde
Daca ne uitam bine la datele cind aceasta doamna a comis aceste infractiuni, sunt numai in luna august. Aici observam ca fata are o problema, in acea luna apoi mai face o pauza. Cu siguranta o citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.