Ultima oră

Tinarul retinut pentru trafic de droguri ramine in arest

Gabriel Sava
18 nov 2010 605 vizualizări
Adrian Rezmerita, tinarul de 19 ani de la Mindresti retinut in urma cu o saptamina pentru trafic de cannabis, va ramine in arest pentru trei saptamini.

Magistratii Curtii de Apel de la Galati au respins ca nefondat recursul formultat de Rezmerita impotriva deciziei date de judecatorii vrinceni pe 10 noiembrie, asa ca tinarul va ramine in arest pina luna viitoare. In acest timp, procurorii DIICOT vor instrumenta dosarul in care barbatul este acuzat de detinere si trafic de droguri de mare risc in forma continuata. La descinderea de pe 9 noiembrie in cartierul Mindresti, Adrian Rezmerita urma sa vinda unui ofiter sub acoperire cantitatea de un kilogram de cannabis. Acesta a fost insa avertizat de un colaborator de prezenta politistilor, iar drogurile nu au mai fost gasite. Odata cu Rezmerita, politistii au retinut si o tinara de 16 ani, prietena acestuia. Dupa ce fata a acuzat anchetatorii ca au agresat-o si chiar si-a scos un certificat medico-legal, in urma testarii toxicologice a rezultat ca minora era consumator de droguri. Mai mult, la momentul retinerii, se pare ca minora consumase droguri chiar cu putin timp inainte de a fi "saltata" de politisti. Informatii neoficiale arata ca fata ar fi chiar insarcinata in trei luni, lucru de care nu stia pina la efectuarea testelor. (Gabriel SAVA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.