Ultima oră

MEDIA PUBLICITATE:Paginademedia.ro: Cristian Burci, in negocieri avansate pentru cumpararea Realitatea TV

Ziarul de Vrancea
22 oct 2010 524 vizualizări
Paginademedia.ro scrie, vineri, ca omul de afaceri Cristian Burci s-ar afla in negocieri avansate pentru a cumpara Realitatea TV, postul controlat de Sorin Ovidiu Vintu. Contactat de HotNews.ro, Cristian Burci nu a comentat informatia. La randul sau, Sorin Freciu, presedintele CA al grupului Realitatea-Catavencu, a spus ca "nu stie" despre astfel de negocieri

Potrivit Paginademedia.ro, in cazul in care negocierile s-ar finaliza, Cristian Burci ar urma sa preia in totalitate postul de televiziune de la Sorin Ovidiu Vintu.



Omul de afaceri Cristian Burci apare, in ultima editie Forbes 500 de miliardari, alaturi de familia Paunescu si de Ovidiu Tender pe locurile 15-17, cu o avere estimata la 300 de milioane de euro, iar in Top 300 Capital - pe locul 20, cu o avere estimata la 280-300 de milioane de euro. In prezent, principalele domenii de afaceri ale lui Cristian Burci sunt productia de vagoane (prin International Railway Systems) si material rulant, transporturile, el detinand si o participatie minoritara si in agentia de publicitate pe care a fondat-o la inceputul anilor \'90, Graffiti BBDO. Tot el este si cel care a pus bazele postului Prima TV, pe care avea sa-l vanda grupului SBS. In 2002, a fost implicat intr-un scandal in care 5 milioane de euro au ajuns de la companii de stat, aflate in subordinea Ministerului Transporturilor (condus atunci de Miron Mitrea), la o firma controlata de Cristian Burci, prin intermediul unui "centru de televiziune" subordonat ministerului, MTC-TV.


de C.I. HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.