Ultima oră

ESENTIAL:Sorin Ovidiu Vintu a fost externat din Spitalul de Urgenta Floreasca

Ziarul de Vrancea
22 oct 2010 386 vizualizări
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost externat, vineri dimineata, din Spitalul de Urgenta Floreasca, starea acestuia fiind stabila, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, medicul Bogdan Oprita.

El a precizat ca simptomele pacientului s-au ameliorat iar starea lui este stabila, astfel ca s-a decis externarea acestuia.


Sorin Ovidiu Vintu a fost internat luni la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, el avand probleme

cardiace mai vechi, declara atunci purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca.


Sorin Ovidiu Vintu a fost operat in urma cu cativa ani la Viena, pentru o problema cardiaca.


Medicii de la Spitalul Floreasca l-au supus unor investigatii pentru a stabili daca este vorba despre un nou blocaj al arterei coronare sau un infarct, potrivit unor surse medicale.


In 12 octombrie, Sorin Ovidiu Vintu a fost trimis in judecata pentru favorizarea lui Nicolae Popa, cautat si prins de Interpol in Indonezia pentru a-si ispasi pedeapsa de 15 ani de detentie pentru pagubirea a peste 300.000 de investitori la Fondul National de Investitii. Omul de afaceri i-ar fi finantat sederea in Indonezia lui Nicolae Popa, fostul presedinte al Gelsor.


Sorin Ovidiu Vintu a fost eliberat in 16 septembrie, dupa o saptamana de detentie. El a fost arestat, in noaptea de 9 spre 10 septembrie, alaturi de soferul sau, Alexandru Stoian, si de omul de afaceri moldovean Octavian Turcan, Tribunalul Bucuresti emitand atunci mandate, pentru 29 de zile, sub acuzatiile de favorizarea infractorului, respectiv complicitate la aceasta infractiune.


Vintu are interdictie de a parasi tara, masura fiind luata de instanta in dosarul in care este acuzat pentru favorizarea lui Nicolae Popa.



Sursa:www,ziaruldeiasi.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.