Ultima oră

SPORT:Steaua - Napoli 3-3/ Halucinant

Ziarul de Vrancea
1 oct 2010 570 vizualizări
Steaua vs Napoli A avut 3-0 in minutul 16, dar eliminarea lui Kapetanos (31') a schimbat total cursul jocului. Steaua a suferit enorm in a doua repriza a meciului cu Napoli, ros-albastrii scapand incredibil printre degete victoria in minutul 97. S-a incheiat 3-3 dupa un meci in care centralul Marcin Borski a dorit cu orice pret sa iasa in evidenta. Din pacate, i-a iesit...

Partida din Ghencea a semanat cu un thriller american, Napoli refuzand sa se predea, cu toate ca a fost condusa cu 3-0 in minutul 16 (Cribari autogol 2\', Tanase 11\', Kapetanos 16\'). Inceputul de joc a fost unul fantastic pentru o echipa resuscitata parca de Lacatus.


Punctul culminant al disputei s-a petrecut in minutul 31, atunci cand Kapetanos da dovada de imaturitate: il loveste pe Santacroce cu cotul, iar Steaua ramane cu un jucator mai putin pe teren.


Lucrurile iau o intorsatura nedorita, iar ros-albastrii fac fata tot mai greu atacurilor in valuri ale italienilor. Vitale puncteaza in minutul 44, iar la pauza s-a intrat cu 3-1.


Napoli domina categoric meciul dupa intrarile lui Lavezzi si Hamsik, iar ultimul inscrie superb in minutul 73. Ultimele minute au fost de-a dreptul halucinante, Steaua facand fata cu greu italienilor.


Centralul polonez Marcin Borski arata 4 minute de prelungire, iar ros-albastrii trec cu succes peste ele (Tatarusanu trage de timp momente bune pentru o accidentare). Apararea bucuresteana avea insa sa cedeze in minutul 97, atunci cand Cavani trimite sub transversala. Partida din Ghencea se incheie doar dupa ce Napoli egaleaza in prelungirea prelungirilor.


Echipe:


Steaua: Tatarusanu - Bonfim, Gardos, Geraldo, Latovlevici - Ricardo Gomes, Apostol - Nicolita, Stancu, Cr. Tanase, Kapetanos


Rezerve: Lungu, Abrudan, Radut, Martinovici, Anghelov, Surdu, Bicfalvi


Napoli: De Sanctis - Santacroce, Cribari, Grava - Maggio, Gargano, Yebda, Vitale - Zuniga, Sosa - Cavani


Rezerve: Iezzo, Aronica, Nicolau Dumitru, Campagnaro, Hamsik, Lavezzi, Maiello



de Adrian Ilincescu HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.