Ultima oră

Mini-Stiri

Ziarul de Vrancea
1 iul 2010 528 vizualizări
Hoti si tilhari prinsi de politisti

Politistii focsaneni au efectuat mai multe actiuni in urma carora au identificat mai multi hoti si tilhari. Un focsanean a reclamat la politie faptul ca un tinar a incercat sa-i smulga geanta de pe umar unei fete in scara blocului nr. 44, de pe bulevardul Independentei. Autorul a fost identificat ca fiind Rubin C., din Focsani. Politistii l-au prins in flagrant pe Mihai V., care, dupa ce a deschis cu surubelnita trei autoturisme de pe strada Mare a Unirii a fugit si a fost retinut de catre o patrula mixta. Politistii focsaneni i-au prins in flagrant pe Georgel L., 17 ani, si Gigele S., 16 ani, in timp ce sustrageau trei capace metalice si ramele aferente din fonta de la canalizarile din zona fostei Autogari Focsani. Toti infractorii au fost audiati de oamenii legii si sint cercetati in stare de libertate. (D. C.)


Mort in casa


Un barbat din comuna Virtescoiu a fost gasit mort in casa de catre rudele sale. Nicu P., 52 de ani, a decedat in conditii necunoscute in locuinta in care statea singur. Politistii au stabilit ca acesta era consumator de bauturi alcoolice si se pare ca suferea de mai multe afectiuni pentru care nu a mers la medic. Deocamdata, decesul este considerat suspect. Cauza mortii va fi stabilita de medicul legist. (D. C.)


Judecat dupa ce s-a iubit cu o minora


Un tinar de 25 de ani din Urechesti a fost trimis in judecata sub acuzatia de act sexual cu un minor, dupa ce a intretinut relatii intime cu o tinara care nu implinise nici macar 15 ani. Viorel Cioara este acuzat ca, pe 4 martie, in timp ce se afla la o stina din Budesti, s-a iubit cu minora Mihaela V., pe care o cunostea de ceva timp. Initial, procurorii au fost sesizati de mama fetei cum ca minora a fost sechestrata si obligata sa intretina relatii intime cu Cioara. Ulterior insa, in timpul anchetei, s-a stabilit ca minora i-a facut o vizita la stina inculpatului si a ramas de buna voie acolo, mai ales ca isi luxase glezna si avea nevoie de repaus. (N. C.)


Tulnici: Cu proiectilul in fundatia casei


Un localnic din comuna Tulnici le-a solicitat ajutorul pirotehnistilor dupa ce a gasit in fundatia casei un proiectil. Specialistii care s-au deplasat la fata locului au identificat un proiectil perforant trasor de calibrul 57 mm. Munitia neexplodata a fost ridicata si transportata la depozitul special amenajat in vederea distrugerii. Se presupune ca proiectilul a fost ingropat la temelie cu ani de zile in urma, cind s-a construit casa. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.