Ultima oră

Taiat in doua de tren

Raluca Manolache
6 iul 2009 2817 vizualizări
Barbatul care ar fi implinit peste doua zile 56 ani este un fost angajat al CFR

Un barbat din Vinatori a murit duminica dimineata dupa ce a fost calcat de tren, sub pasarela dinspre Odobesti. Nicolaie Bordei, din Mircestii Vechi, a fost retezat in doua de intercity-ul Suceava N "" Bucuresti N care mai avea putin si ajungea in Gara din Focsani. Mecanicul a fost cel care l-a vazut pe barbat in momentul in care s-a asezat pe linia de cale ferata, insa nu a mai avut ce face. "Mecanicul a fost cel care a sesizat turnul de control din Focsani. Mecanicul ne-a spus ca l-a vazut in ultimul moment, cind acesta s-a asezat pe linia de cale ferata. Trupul barbatului a fost transportat la SML, unde urmeaza sa se faca necropsia", spune agentul sef Enache Titel, sef de post la Politia Transporturi Feroviare Focsani. Oamenii legii care au ajuns la fata locului au gasit asupra victimei un carnet de sanatate, in care era mentionat faptul ca acesta este diagnosticat cu o afectiune psihica. De asemenea, acesta este un fost salariat al CFR si peste doua zile ar fi trebuit sa implineasca 56 de ani. Se pare ca Nicolaie Bordei le-a spus celor dragi ca are de gind sa isi puna capat zilelor, insa nu a incercat vreodata sa isi motiveze aceste ginduri negre. Politistii urmeaza sa verifice ce s-a intimplat si ce l-a determinat pe barbat sa ia aceasta decizie. Din nefericire, nu este pentru prima data cind sub pasarela Odobesti se produce un astfel de eveniment. Anul trecut, un barbat a fost retezat de Rapidul 651, Bucuresti- Suceava, dupa ce si-a pus gitul pe linia de cale ferata. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.