Ultima oră

Ulise a dat in judecata Primaria

Cristi Irimia
28 feb 2008 1098 vizualizări
Fostul inginer de la ENET, Ulise Grosu, a dat in judecata Primaria municipiului Focsani, sustinind ca actioneaza in numele a peste 600 de locuitori ai urbei. Grosu face referire la faptul ca o actiune precedenta de-a sa, in instanta, a fost respinsa de Tribunalul Vrancea.

Acesta cere precizari in legatura cu pretul apei reci si daune morale de 50.000 de lei

"Am vrut sa intram in posesia structurii metrului cub de apa livrat de CUP, incepind cu anul 2000 pina in prezent, insa ni s-a respins actiunea. In prezent, legat de aceasta decizie controversata, se afla pe rol un dosar la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. Acum, am solicitat primarului Bacinschi sa ne puna la dispozitie datele din auditul doamnei Emilia Trus si o structura a pretului metrului cub de apa livrat de CUP. Nu am fost multumit de raspunsul primit de la Primarie si de aceea solicit acum Tribunalului Vrancea sa emita o sentinta prin care primarul sa fie obligat ca structura de pret de la pagina 17 a auditului doamnei Trus sa ne fie prezentata dupa modelul pretului de cost intocmit de BERD, cu ocazia imprumutului facut de CUP si, totodata, sa se justifice ce cheltuieli reprezinta diferenta de la 1,3 lei a pretului mc de apa asa cum rezulta din audit, pina la 2,5 lei cit se precizeaza in concluziile auditului doamnei Trus. Solicit aceste informatii in conformitate cu Legea 544/2001 si cu Legea 544/2004. Totodata, pentru lipsa totala de respect a primarului municipiului Focsani, fata de cetatenii urbei, solicit daune morale de 50.000 de lei, in conformitate cu art. 22, alin. 2 din legea 544/2001", ne-a declarat Ulise Grosu. Acesta considera ca nu este o suma mare cea precizata deoarece in perioada 2000 "" 2006 CUP a facturat ilegal apa rece, la o valoare de 250 de miliarde de lei vechi. Primul termen al procesului va avea loc pe 12 martie. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739414 zile, 6 ore, 16 minute, 54 secunde
....acest lucru !esti curajos stimabile,dar uiti ca focsaniul e acaparat de mafioti. primarul cu acolitii lui,cup-ul,enet-ul,politia,justitia.si-au vandut sufletul diavolului. aleaga-se prafu de ei!
, acum 739414 zile, 6 ore, 16 minute, 54 secunde
Daca d-l Ulise ar fi sustinut de noi toti,si nu doar de cei 600, cred ca ar avea sorti de izbanda.Doar in felul acesta ne-am putea manifesta si noi nemultumirea fata de pretul mare al apei reci.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.