Ultima oră

Crimă la Sihlea pentru o bucată de şuncă

Ziarul de Vrancea
31 dec 2013 3052 vizualizări
Omor între fraţi!


Asta s-a întamplat ieri după amiază în gospodăria lui Vasile Pitulac, de 44 de ani din Sihlea. Fratele mai mare al lui Vasile, Gheorghe Pitulac de 59 de ani, a venit ieri la fratele său pentru a-i cere o bucată de carne de la porcul recent tăiat. Pentru că era sub influenţa alcoolului, Gheorghe s-a arătat deranjat de refuzul mezinului şi a început să-l lovească cu un ciocan. În replică, Vasile a pus mana pe o secure  şi l-a lovit în zona feţei.

Ambii fraţi au ajuns la spital însă Gheorghe nu a mai supravieţuit, medicii constatand decesul acestuia în cursul nopţii. Pentru că şi Vasile suferă de o afecţiune neurologică, acesta a rămas internat, urmand ca azi, anchetatorii să dispună o eventuală măsură de reţinere. Conform procurorului de caz, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvarşirii infracţiunii de omor calificat. (G. SAVA)



30.12.2013-ora 20,30:Crimă între fraţi la Sihlea: S-au lovit cu topoarele şi ciocanele!

După ce sărbătorile de iarnă au început liniştit, azi, la Sihlea, doi fraţi s-au bătut ca-n şapte păcate. Fraţii Pitulac au ajuns la Spitalul Judeţean,în această seară, după ce s-au lovit reciproc cu topoarele şi ciocanele

 

Pe fondul unui conflict spontan, cei doi s-au luat la bătaie, iar totul a degenerat.”Totul s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan”, ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, de la biroul de presă al poliţiei.  La faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei, iar bărbaţii au fost transporaţi la Spitalul Judeţean. Ulterior, Gheorghe Pitulac, 59 ani, a decedat în ciuda intervenţiei medicilor focşăneni. Fratele său a rămas internat la spital şi va fi acuzat de omor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.