Ultima oră

Tu te-ai gandit ce porţi în noaptea de Revelion?

Ziarul de Vrancea
29 dec 2013 1679 vizualizări
Dantelă, cristale, mătase şi paiete - ofertă seducătoare pentru a radia în noaptea dintre ani

Pană la petrecerea de Revelion a mai rămas foarte puţin.Pentru doamne şi domnişoare, se ştie, pregătirile pentru ţinuta perfectă încep din timp. În cazul în care veţi petrece într-un cadru elegant şi nu pe partie, în piscină sau în pijamale în faţa televizorului, creatoarea de modă Nausica Mircea vă oferă nişte ponturi. “Oricat de generoasă ar fi garderoba ta cu toate capriciile tale, o singură piesă vestimentară are dreptul de a sta în centrul atenţiei cu ocazia sărbătorilor ce vor veni curand: Rochia! Rochia la care visezi să o îmbraci încă de cand ai apucat să atingi pe furiş materialul delicat al ţinutei mamei, atunci cand ea se pregătea să plece la o petrecere. Rochia în care vei spune «da» sau «nu», rochia pentru zilele cu soare bland sau rochia pentru serile în care alegi să-ţi dezvălui secretele. Rochia este singura piesă din garderoba ta care îţi poate pune în valoare feminitatea. Prin urmare, alege-o pe cea potrivită pentru petrecerea de Revelion şi pentru a arăta perfect, este foarte important să îţi alegi rochia adaptată stilului şi siluetei tale”, spune Nausica. Şi pentru că în noaptea dintre ani prea mult nu este deloc… prea mult, doamnele pot alege între dantelă, cristale, mătase naturală sau paiete, tot ceea ce le va face să strălucească. „Dacă alegi să îţi petreci noaptea dintre ani într-un cadru elegant, la un restaurant, poartă o rochie deosebită din jersey, dantelă şi cristale pentru un plus de strălucire şi rafinament. Dacă eşti o fire romantică, poţi opta pentru o rochie din mătase naturală, în care vei arăta superb şi care îţi va da un aer seducător şi rafinat. Rochia se remarcă prin feminitate şi delicateţe, iar tu vei atrage privirile tuturor şi te vei simţi admirată. Pentru un look sexy ce îţi va pune în valoare silueta, dar în acelaşi timp îţi va crea o imagine elegantă, alege o rochie din paiete negre, scurtă sau lungă”, a mai spus creatoarea de modă. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Cosmy de la Paunesti , acum 3786 zile, 3 ore, 23 minute, 37 secunde
Ceea ce este si mai frumos este gandul si dovada ca aceasta comuna a ramas unul dintre putinele locuri in care traditiile nu sunt un ecou al vremurilor de mult trecute.Ceea ce foarte multa lume citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.