Ultima oră

Poliţist împuşcat mortal de către un coleg, la o vânătoare de mistreţi

Ziarul de Vrancea
28 dec 2013 2954 vizualizări
Un poliţist în vârstă de 43 de ani, din Brăila, a fost împuşcat mortal, sâmbătă, de către un alt agent, în timpul unei partide de vânătoare autorizate, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila, Jenel Şogor, precizând că a fost vorba despre un accident.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în jurul orei 10.30, la o vânătoare autorizată de mistreţi, organizată pe fondul de vânătoare din comuna Măxineni.     Poliţist împuşcat mortal de către un coleg, la o vânătoare de mistreţi (Imagine: Valentina Sarosi/Arhiva Mediafax Foto) Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în jurul orei 10.30, la o vânătoare autorizată de mistreţi, organizată pe fondul de vânătoare din comuna Măxineni. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Brăila a precizat că la partida de vânătoare au participat 24 de persoane, membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Brăila. El a afirmat că în timpul partidei un vânător în vârstă de 36 de ani a împuşcat în cap, accidental, un alt vânător, în vârstă de 43 de ani, care a murit pe loc. Jenel Şogor a mai spus că ambii vânători sunt poliţişti la Biroul Arme şi Explozivi din cadrul Poliţiei Judeţene Brăila, iar bărbatul împuşcat era agent-şef la acest serviciu, cei doi fiind membri ai AJVPS şi aflându-se în timpul liber. Conform sursei citate, în acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă, ancheta fiind coordonată de un procuror criminalist. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila a precizat că bărbatul împuşcat lucra în Poliţie din anul 1995.   www.mediafax.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
un mistret, acum 3790 zile, 17 ore, 34 minute, 28 secunde
Bang-bang! ...Si la mai mare!
vasile, acum 3791 zile, 9 ore, 44 minute, 13 secunde
Corb la corb, nu-si scoate ochii....SE-MPUSCA-N CAP :-))
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.