Ultima oră

ULTIMA ORA Dan Diaconescu, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru santaj

Ziarul de Vrancea
18 dec 2013 959 vizualizări
Dan Diaconescu a fost condamnat miercuri de Judecatoria Sectorului 1 la 3 ani de inchisoare cu executare pentru santajarea fostului primar al comunei aradene Zarand, Ion Mot, si a omului de afaceri Paul Petru Tardea, informeaza Mediafax. Sentinta nu este definitiva, ea poate fi atacata cu recurs

 


Procurorul de sedinta al DNA a cerut la infatisarea de pe 6 decembrie instantei Judecatoriei sectorului 1 condamnarea lui Dan Diaconescu la doua pedepse a cate 9 ani de inchisoare pentru doua infractiuni de santaj, anunta Agrepres.

De asemenea, procurorul a mai cerut pentru Doru Parv o pedeapsa de 8 ani de inchisoare si pentru Mitus Gheza o pedeapsa 7 ani de inchisoare pentru santajarea mai multor persoane prin intermediul unor emisiuni de televiziune realizate de OTV.

Omul de televiziune ar fi cerut 200.000 de euro pentru a nu difuza pe postul sau de televiziune un material compromitator pentru edil. Alaturi de Dan Diaconescu sunt judecati Dorel Petru Parv, realizator de programe la OTV, administrator la SC Kundalini SRL, "recidivist postexecutoriu", si Ghezea Mitrus, jurnalist, fost realizator de programe la OTV, fost director general al publicatiei "Atac la persoana", ambii fiind acuzati de santaj, aminteste B1 Tv.

Primarul aradean, sub presiunea acestor amenintari, i-ar fi dat lui Doru Parv suma de 30.000 euro si 42.000 lei, "scopul fiind ca banii sa ajunga, in final, la Dan Diaconescu".


Revenim cu informatii

 

www.HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.