Local

Ciuhandu vine miine la Focsani

Sebastian Oancea
1 iul 2005 715 vizualizări
Presedintele ex - taranistilor, Gheorghe Ciuhandu va fi prezent miine la Focsani

Presedintele ex - taranistilor, Gheorghe Ciuhandu va fi prezent miine la Focsani, la Forumul Regional Crestin Democrat. La intilnirea cu presedintele Partidului Popular Crestin Democrat vor participa cite trei reprezentanti din cele 6 organizatii judetene ale PPCD din regiunea de sud - est a Romaniei: Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Buzau si Vrancea. Responsabilul celor 6 judete din cadrul PPCD este Liviu Scarlat, presedintele PPCD Constanta, membru supleant in Biroul National de Conducere al PPCD. Intilnirea de miine ii va avea ca invitati, printre alti, membri marcanti ai PPCD, pe Serban Bubenek, prim vicepresedinte al partidului, pe Marius Anghel - secretar general adjunct si pe Ion Caramitru, vicepresedinte al PPCD si va aborda trei mari subiecte: situatia organizatiilor judetene, dezbateri privind crearea polului crestin democrat, in conformitate cu cerintele Partidului Popular European, precum si viitoarea politica de aliante a PPCD, dupa cum a declarat presedintele PPCD Vrancea, Nicu Tanase.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.