Local

Prostituatele din Vrancea vor sa-si faca bordel

Dana Chiorescu
1 apr 2005 2103 vizualizări
"Este un pas inainte din punct de vedere al civilizatiei"

In ultimul timp se vorbeste din ce in ce mai des despre legalizarea prostitutiei si infiintarea unor case de toleranta pentru ca amatorii de placeri sa beneficieze in siguranta de aceste servicii. Ce parere au interlocutorii nostri despre infiintarea unor astfel de stabilimente si pe cine ar avantaja, puteti afla din sondajul urmator.



Cazan Nicolasi Ileana, 44 de ani, contabil, Focsani

"Ar fi bine pentru ca atunci toata lumea ar fi sanatoasa si nu ar mai fi probleme. Nu sint impotriva. Fiecare isi cistiga piinea cum vrea, cum doreste. Este un serviciu foarte cautat. La ora actuala, fiecare barbat are o amanta, asa ca mai bine sa se duca acolo unde este una sanatoasa. Cind spun amanta ma gindesc la o aventura, la o persoana de ocazie, asa se cauta acum. Nu se prefera cele permanente pentru ca acelea costa prea mult si creeaza prea multe probleme. Barbatii apeleaza la ele din cauza stresului. Femeile din ziua de azi sint foarte stresate pentru ca bani nu sint, probleme destule, si bineinteles ca sotul, nefiind prea multumit, se mai duce si pe linga. Imi imaginez si situatia inversa, sint foarte multe cazuri, chiar si eu cunosc. Nu este cine stie ce. In ziua de azi, au inceput toti sa aiba casnicii moderne, au vazut cum este in occident si aplica si in Romania acum. Nu afecteaza familia. Daca tin intr-adevar unul la altul, dragostea ramine. Decit sa aiba scandal in casa cu sotia pentru ca nu se poate, mai bine se duce in alta parte, dupa care vine acasa, merg treburile in continuare si gata. Dar, bineinteles, depinde de mentalitatea femeii. Oricum, nu ar mai fi probleme sa te trezesti ca sotul are un copil nu stiu pe unde sau cu nu stiu cine, nu ar mai pericolul bolilor... Daca se face bordel, normal ca va fi totul in regula, nu? Au si ele o carte de munca, nu mai ies pe centura, nu se mai intimpla atitea necazuri. Eu sint pentru asa ceva. Si ele ar fi mai in siguranta, si ei ar fi mai in siguranta."



Cristian Buzila, 35 de ani, inginer, Constanta

"Nu stiu ce sa zic. Eu zic ca e bine pentru siguranta celor care se duc. Cred ca sint destul de multi care apeleaza la acest gen de servicii. Probabil simt nevoia sa se duca. Pe mine unul nu ma tenteaza pentru ca am vazut cum sint, am retineri, asa, fata de ele, ca persoane. Nu merg numai cei care nu au pereche, merg si oameni insurati. Asta este varianta cea mai buna, cu bordelurile, legalizat totul... si probabil ca o sa fie si ceva mai frumos, mai atractiv din punctul acesta de vedere. Eu am vazut ce e pe centura si nu imi place. Vor ramine si din cele care sint acum pe centura dar se triaza clientii. Fiecare va avea clientii sai. Este si un pas inainte din punct de vedere al civilizatiei."



Elisabeta Lazar, 76 de ani, pensionara, Focsani

"Nu e bine. Nici pentru familii, nici din punct de vedere bisericesc, crestinesc, sint pline de boli... Asa era inainte, cind eram eu mai tinara, erau bordeluri. De ce stau pe centura, sau in bordeluri? Duca-se la munca, sa munceasca! De ce nu se duc la munca? Pentru ca e munca grea, acolo e mai usor. Daca sint invatate asa, sa ia banii mai usor... Barbatii se duc la ele ca sa le manince banii, chiar daca au casa, au nevasta, dar asa sint unii, le place. Nu stiu daca sint multi care se duc, nu ma pricep."



Aurelia Carp, 63 de ani, pensionara, Focsani

"Mai bine sa isi faca bordel. Acolo vor fi controlate medical, vor fi tinute intr-o evidenta stricta, supravegheate... Va fi mai bine pentru cei care le folosesc serviciile si poate si pentru ele. Nu stiu citi apeleaza la serviciile lor. Nu cred ca numai cei singuri apeleaza la ele. Cred ca din curiozitate apeleaza si cei cu partenere. Probabil ca daca s-a dezvoltat in masura in care s-a dezvoltat acest serviciu, si rezista de atit timp, cred ca isi are utilitatea lui."


Andrei M., tinar si nelinistit, Vaslui

"Cred ca legalizarea prostitutiei este o idee binevenita. E normal sa se infiinteze si bordeluri. In primul rind va fi bine pentru angajate sau angajati. Daca vorbin de sex e vorba de prostituate, iar daca vorbim de politica e vorba de parlamentari, ministri, samd. Toti vor avea un loc de munca decent, cu acte in regula, control medical si financiar... Sa speram ca nu vor fi victime printre clienti cind vor vedea sau auzi preturile practicate mai ales de prostituatii politici!"


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.