Național

Reparatii de un milion de lei, fara licitatie, la fregata Regina Maria

Ziarul de Vrancea
5 oct 2009 684 vizualizări
Ministerul Apararii va cheltui cu un contract fara licitatie peste un milion de lei pentru repararea fregatei Regina Maria, avariata în timpul unui exercitiu pe mare înainte de Ziua Marinei, nava urmind sa participe la operatia NATO "Active Endeavour" de la sfirsitul lunii octombrie

Anuntul a fost publicat pe data de 25 septembrie in sistemul electronic de achizitii publice (SEAP). Astfel, MApN, prin intermediul Unitatii Militare 02022 Constanta, a atribuit contractul privind "andocare si reparatii la nava F 222", in valoare de 1.056.044,23 lei fara TVA, catre santierul Naval Constanta. Conform anuntului publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro procedura de licitatie a fost "negociere fara anunt de participare". Motivul invocat de MApN pentru acordarea contractului fara licitatie publica a fost o "situatie de urgenta extrema survenita in urma unor evenimente care nu puteau fi prevazute de autoritatea contractanta", potrivit MApN, si faptul ca lucrarile pot fi executate, din motive tehnice, doar de catre santierul din Constanta.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.