Național

Beizadeaua Craiovei, saltata pentru falsificare de carduri

Ziarul de Vrancea
18 sep 2009 637 vizualizări
Mascatii au retinut, ieri, 20 de falsificatori de carduri. Printre acestia, Iustin Covei, fiul unui judecator al Curtii de Apel. Acesta a fost retinut la Craiova si transferat in Bucuresti, la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Covei este celebru pentru antecedentele penale pe care acesta le-a acumulat.

A avut citeva dosare penale, inainte de a implini 18 ani, pentru conducere fara permis si pentru mai multe accidente rutiere. Procurorii au perchezitionat ieri domiciliul tatalui sau, dar si casa bunicilor lui Iustin Covei, unde acesta locuieste efectiv. Iustin Covei este presupusul cap al retelelor. Procurorii au gasit la domiciliul acestuia dispozitive de clonare a cardurilor si de citire a elementelor de siguranta ale acestora. Politistii si jandarmii care au participat la descinderile din Craiova au ridicat peste 100 de arme albe si aparatura folosita la clonarea cardurilor bancare. "Au fost aduse la sediul gruparii peste 20 de persoane pentru audieri si au fost trimise deja spre sediul DIICOT Bucuresti. Dintr-o garsoniera au fost ridicate 124 de cutite si sabii, dispozitive de clonare a cardurilor, calculatoare, echipamente de stocare, guri de bancomate si camere video", a declarat lt. Cosmin Mirea, purtatorul de cuvint al Gruparii Mobile de Jandarmi Craiova.

Gruparile organizate in fraude cu cartile de credit actionau in special in Australia, Iordania si Tunisia, informeaza DIICOT.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.