Național

Schimba Becali deputatia de la Bruxelles cu presedintia de la Bucuresti?

Ziarul de Vrancea
2 sep 2009 603 vizualizări
"Candidez la presedintie, pentru ca sint de 7 ori mai puternic decit toti la un loc. Nu voi lasa tara asta sa fie condusa de niste criminali", a declarat ieri, pentru Evenimentul Zilei, europarlamentarul Gigi Becali.

Anuntul vine la mai putin de doua luni de cind liderul PNG sustinea ca nu este interesat de o candidatura la functia suprema in stat, pentru a nu-l dezamagi pe Vadim Tudor, dupa ce finantatorul echipei de fotbal Steaua a fost ales in fotoliul de europarlamentar pe lista PRM. Cu doar doua luni in urma, Gigi Becali excludea orice alta candidatura: "Nu candidez la presedintia Romaniei. Eu nu mai candidez decit la functii pe care le cistig. Voi candida la presedintia Romaniei peste cinci ani, cind nu ma poate invinge nimeni". Liderul PNG si Corneliu Vadim Tudor vor deveni, acum, rivali in cursa pentru Cotroceni, dupa ce au fost aliati la scrutinul europarlamentar din luna iunie. Omul de afaceri a mai candidat la alegerile prezidentiale si in 2004, cind a fost eliminat din primul tur, dupa ce a obtinut doar 1,7% din voturi.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.